Liity Tarjoomoon

Tarjoomo on jäsentensä muodostama osuuskunta. Hae osuuskunnan jäsenyyttä ja liity palveluntarjoajaksi Tarjoomon palveluhakuun. Saat jäsenhakemuksen ja sopimukset tutustuttavaksi ja allekirjoitettavaksi sähköisesti, kun lähetät tietosi sivun alalaidassa olevalla “Haluan Tarjoomon palveluntarjoaaksi” -lomakkeella.

Mikä on Tarjoomo-osuuskunta?

Tarjoomo on jäsentensä muodostama osuuskunta, jonka tehtävänä on ikäihmisten hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukeminen. Suurin osa osuuskunnan jäsenistä on yrityksiä. Myös kunta, yhdistykset ja yksityishenkilötkin voivat liittyä Tarjoomon jäseniksi. Tarjoomoa johtaa jäsenistä koottu hallitus ja operatiivista toimintaa toimitusjohtaja.

Tarjoomo pitää yllä sähköistä palveluhakua, jossa palveluntarjoajat ilmoittavat ikäihmisille suunnatuista palveluistaan. Tarjoomo markkinoi palveluhakua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Näin kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Myös Tarjoomossa mukana olevien kuntien palveluohjaus käyttää palveluhakua etsiessään ratkaisuja ikäihmisten arkeen yksityisiltä palveluntuottajilta.

Tarjoomo-osuuskunnan jäsenmaksu on 70 euroa. Se maksetaan vain kerran, ja summan saa takaisin, mikäli yritys päättää irtaantua Tarjoomosta.

Palveluhaussa ilmoittaminen edellyttää palvelusopimusta

Jos haluat mukaan Tarjoomoon, lähetä tietosi sivun alalaidassa olevalla “Haluan Tarjoomon palveluntarjoajaksi” -lomakkeella, saat paluupostissa jäsenhakemuksen ja palvelusopimuksen täytettäväksi ja sähköisesti allekirjoitettavaksi. Sopimus tulee voimaan allekirjoituksen jälkeen.

Palvelumaksun suuruus määräytyy palveluntarjoajan Tarjoomon toiminta-alueella työskentelevän työntekijämäärän mukaan alla olevan hinnaston mukaisesti. Allekirjoitettu palvelusopimus sekä suoritettu palvelumaksu oikeuttavat lisäämään palvelutuotteita Tarjoomon palveluhakuun.

Tarjoomo järjestää jäsenilleen myös koulutuksia. Lisäksi palveluntarjoajat pääsevät mukaan liiketoiminnan mahdollisuuksia kasvattavaan verkostoon, jonka kautta on mahdollista löytää myös uusia kumppaneita.

Palveluhaun käyttö edellyttää palvelusopimusta. Jäsenyys ei kuitenkaan ole ilmoittajalle pakollinen, mutta ei-jäseniltä peritään kaksinkertainen palvelumaksu.

Palveluhaun vuosimaksut

Kevytyrittäjät120€
Yleishyödylliset yhdistykset ja osuuskunnat120€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 1 henkilöä120€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 2 henkilöä200€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 3–9 henkilöä320€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 10–49 henkilöä500€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 50–249 henkilöä750€
Yritykset, kaupallista toimintaa harjoittavat yhdistykset ja osuuskunnat, 250– henkilöä1500€
Kunnat1500€-15 000€

Miten voin liittyä Tarjoomon palveluntarjoajaksi?

Vastaus: Palveluhaun hyödyntäminen edellyttää palvelusopimusta

Voit liittyä Tarjoomon jäseneksi ja palveluntarjoajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidassa olevan  “Haluan Tarjoomon palveluntarjoajaksi” -lomakkeen ja lähettämällä sen meille klikkaamalla lähetä -painiketta. Lähetämme sähköpostiisi osuuskunnan säännöt ja jäsensopimuksen sekä palvelusopimuksen. Kun olet tutustunut asiakirjoihin, voit allekirjoittaa sopimukset yhdellä klikkauksella. Saat sen jälkeen tunnukset palveluhakuun sekä ohjeet palveluiden lisäämisestä.

Voinko ilmoittaa Tarjoomossa, vaikka en ole osuuskunnan jäsen?

Tarjoomossa voi ilmoittaa, vaikka ei olekaan osuuskunnan jäsen

Tarjoomon jäsenyys ei ole pakollista tarjoomossa ilmoittamiseen. Ei-jäseniltä peritään kuitenkin kaksinkertainen palvelumaksu.

Haluan liittyä Tarjoomoon tai lisätietoa Tarjoomosta