Päihde- ja mielenterveyspalvelut – Etävastaanotto

Päihdepalvelu Hemma
Alk. 66,00  / 45min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-19
Katso sijainti kartalla

Päihde- ja mielenterveyspalvelu
Etävastaanottotapaaminen internetin välityksellä.
Tarvitset tapaamista varten vain tietokoneen/älypuhelimen/tabletin ja internetyhteyden.

Käynnin pituus 45min, tarvittaessa voimme varata myös pidemmän ajan.

Lisätiedot palvelusta

Onko sinulla tai läheiselläsi mielenterveyteen tai päihteiden käyttöön liittyviä haasteita? Päihdepalvelu Hemmasta saat apua kaikkiin päihde- ja mielenterveydellisiin kysymyksiin. Työskentely voidaan toteuttaa kotikäynteinä, vastaanottopalveluina Hemman toimistolla tai vaikkapa kävelylenkillä! Ensimmäisen ajan varaaminen ei sido sinua pidempään työskentelyyn, vaan voimme keskustella ensimmäisellä tapaamisella esimerkiksi omista tarpeistasi ja Hemman palveluista sekä miettiä yhdessä, mikä auttaisi tilanteeseesi parhaiten.

Hemman hoitosuhdetyöskentely sisältää yhdessä laadittuun kuntoutussuunnitelmaan pohjautuvia säännöllisiä keskusteluja tavallisimmillaan viikoittain. Lähtökohtaisesti hoitosuhdetyöskentelymme on kokonaisvaltaista asiakkaan elämäntilanteen käsittelyä painottuen kuitenkin sovittuihin asiasisältöihin. Työskentelyn tavoitteita voivat olla esimerkiksi päihteiden käytön väheneminen, päihteettömyys sekä psyykkisen voinnin koheneminen. Tavoitteet määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteita ja kuntoutumisen etenemistä arvioimme säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Arviointiin voi tarvittaessa osallistua myös asiakkaan läheisiä tai muuta verkostoa.

Asiakkaalla itsellään on tärkein rooli pohtia, millaisia asioita kokee tärkeänä käsitellä. Ammattitaitoisen henkilöstömme vastuulla on kuitenkin nostaa keskusteluun asiakkaan päihteiden käytön ja psyykkisen voinnin kannalta merkityksellisiä kysymyksiä. Hoitosuhdetyöskentely on aina yksilöllistä asiakkaan ja oman työntekijän yhteistyötä. Hoitosuhdetyöskentelyn tueksi suosittelemme myös pari- ja perhetapaamisia sekä osallistumista vertaistukiryhmiin. Meillä onkin oma Hemman ryhmä, joka kokoontuu viikoittain toimistollamme ja asiakkaanamme olet siihen tervetullut. Ryhmä on vapaaehtoinen ja ilmainen kaikille Hemmalaisille!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kuopio:

Avainsanat

Muut palvelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päihde- ja mielenterveyspalvelut – Etävastaanotto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *