Nepsy-valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus on ohjaus- ja kuntoutumuoto ja sen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä. Tarkoitus on lisätä asiakkaan toimintakykyä haasteellisissa asioissa ja löytää erilaisia toimintamalleja avuksi. Neuropsykiatrinen valmennus soveltuu asiakkaille, joilla on todettu esimerkiksi AD-HD, autismin kirjon erityispiirteitä tai Touretten oireyhtymä.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Joroinen, 2    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 5    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 2    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 2    
Suonenjoki, 2    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 2    
Vesanto, 2    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 5 tulosta

Nepsy-valmennus

Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä, valmennus on tavoitteellinen ja ohjauksellinen kuntoutusmenetelmä. Valmennuksessa luodaan tavoitteet, joita asiakkaan kanssa yhdessä tavoitellaan. On tärkeää vahvistaa asiakkaan itsetuntoa sekä voimavaroja, jotta asiakas luottaisi omaan kykyihinsä.

Neuropsykiatrisessa valmennuksessa on erikoistuttu varsinkin asiakkaisiin, joilla on todettu AD-HD, Aspergerin oireyhtymä, Touretten oireyhtymä tai kielellinen erityisvaikeus. Palvelua tarjotaan kuitenkin kaikille, joille psykiatrisesta valmennuksesta katsotaan olevan hyötyä esimerkiksi päihde- ja mielenterveyskuntoutujille.

Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoite on tukea asiakkaiden arjen ja elämänhallinnan taitoja ja kohteena voi olla mikä tahansa asiakkaan elämän osa-alue.

Neuropsykiatrinen valmennus toteutetaan asiakkaan omassa asumis- ja toimintaympäristössään. Valmennus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Valmentaja on yleensä myös mukana, kun yhteistyötä tehdään eri viranomaisten kanssa.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset neuropsykiatriset valmennukset!

Neuropsykiatrista valmennusta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.