Varkauden Vanhaintukisäätiö, Vattuvuoren palvelutalo

Varkauden Vanhaintukisäätiö
0,00 € / Hoidon omavastuu tulojen mukaan

Hinnoittelun lisätiedot ›

24/7
Sijainti kartalla
Palvelusetelituottaja (Varkaus)

Varkauden Vanhaintukisäätiö tarjoaa tehostettua palveluasumista 24/7 Varkautelaisille ikäihmisille. Hoivaa ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä.

Lisätiedot palvelusta

Ympärivuorokautinen ns. tehostettu palveluasuminen Varkauden hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairauksia sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja apua kaikkina vuorokauden aikoina.

Sopimus– Asukkaan kanssa laaditaan vuokra- ja palvelusopimus sekä hoito- ja palvelusuunnitelma.

Tukipalvelut -pyykkihuolto, sauna/suihku, tarvittaessa asiointi ja saattoapu esimerkiksi lääkäriin.

Ateriapalvelut -Ruoka valmistetaan talon omassa keittiössä ja tarjoillaan ruokasalissa. Ruokavuorokautemme sisältää aamiaisen, lounaan, päiväkahvin ja kahvileivän, päivällisen, iltapalan ja yöpalan.

Lääkehoito -Lääkehoito toteutetaan Säätiöllä lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Säätiön asukkaat ovat apteekin annosjakeluasiakkaita (koneellinen lääkejakelu). Hoitajat huolehtivat annoskohtaisen lääkkeiden antamisen, lääkkeiden vaikutuksen seurannan sekä yhteydenpidon talon omaan hoitavaan lääkäriin.

Saattohoito – Säätiön yksikössä hoidamme asiakkaan hänen elämänsä loppuun asti. Saattohoidon tavoitteena on, että elämän loppuhetket olisivat mahdollisimman kivuttomia. Oma huone antaa yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Omaisilla on mahdollisuus yöpyä asiakkaan huoneessa ja he voivat muutoinkin viettää tiivisti aikaa läheisensä vierellä. Lääkäripalvelut ovat saatavilla koko saattohoidon ajan.

Turvapalvelut – Turvallisuus palvelutalossa hoidetaan riittävällä, ammattitaitoisella ja koulutetulla henkilöstöllä ja henkilöstömitoituksella sekä kattavalla turvatekniikalla, sekä turvallisuuden suunnittelulla ja harjoittelulla. Jokaisella palvelukodin asukkaalla on käytössä henkilökohtainen Vivago -hyvinvointiranneke ja sairaalasänky.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.