Vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja välittävät palveluntarjoajat huomioivat asuntotarjonnassaan ikäihmisten erityistarpeet etenkin esteettömyyden ja sijainnin näkökulmasta. Asunnot sijaitsevat useimmiten joko hissillisissä taloissa tai ovat ensimmäisen kerroksen asuntoja. Asuntojen sijainti on myös liikkumisen ja palveluiden saavutettavuuden kannalta otollinen.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Kuopio, 4    
Varkaus, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 5 tulosta

Vuokra-asunnot

Ikäystävällisiä vuokra-asuntoja ollaan kiivaaseen tahtiin rakentamassa lisää. Ikäystävällisissä vuokra-asunnoissa tärkeintä on, että kohteet ovat suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeet huomioiden ja apuvälineillä liikkuminen on tehty helpoksi. Vuokra-asunnot on pyritty sijoittamaan toimintakeskuksien yhteyteen, jossa palvelut ovat helposti saatavissa.

Suuri osa ikäihmisistä haluaa asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Vuokra-asuntoja löytyy erilaisiin tarpeisiin ja tarkoituksena on löytää juuri se oikea asunto asiakkaan tarpeisiin vastaten. Ikäystävällisissä vuokra-asunnoissa korostuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset vuokra-asuntojen välittäjät!

Vuokra-asuntoja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.