Vuokra-asunnot Siilinjärvi (1 kpl)

Alta löydät vuokra-asunnotpalvelua tarjoavat yritykset Siilinjärven alueelta.Vuokra-asuntoja välittävät palveluntarjoajat huomioivat asuntotarjonnassaan ikäihmisten erityist...arpeet etenkin esteettömyyden ja sijainnin näkökulmasta. Asunnot sijaitsevat useimmiten joko hissillisissä taloissa tai ovat ensimmäisen kerroksen asuntoja. Asuntojen sijainti on myös liikkumisen ja palveluiden saavutettavuuden kannalta otollinen.

Tee uusi haku

Kuopio, 5    
Pielavesi, 1    
Siilinjärvi, 1    
Varkaus, 1    
 • Kotipalvelut

  Sh HoivaKallio Oy

  Maaninka, 71750 Maaninka

  0443209519

  hoivakallio.fi

  Meiltä voit tilata 100 % luotettavia kotipalveluita ikäihmisille, vammaisille ja erityislapsiperheille. Omaishoitajien sijaistamiset onnistuu ja palvelusetelit käy :)

  40,00 €/tunti (alv0%)
  49,60€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua vuokra-asunnot alueelta Siilinjärvi

Vertaile Siilinjärven vuokra-asunnotpalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​vuokra-asunnotpalvelut Siilinjärven alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Vuokra-asunnot

Ikäystävällisiä vuokra-asuntoja ollaan kiivaaseen tahtiin rakentamassa lisää. Ikäystävällisissä vuokra-asunnoissa tärkeintä on, että kohteet ovat suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeet huomioiden ja apuvälineillä liikkuminen on tehty helpoksi. Vuokra-asunnot on pyritty sijoittamaan toimintakeskuksien yhteyteen, jossa palvelut ovat helposti saatavissa.

Suuri osa ikäihmisistä haluaa asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Vuokra-asuntoja löytyy erilaisiin tarpeisiin ja tarkoituksena on löytää juuri se oikea asunto asiakkaan tarpeisiin vastaten. Ikäystävällisissä vuokra-asunnoissa korostuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset vuokra-asuntojen välittäjät!

Vuokra-asuntoja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.

Siilinjärveltä löytyy 1 kappaletta vuokra-asunnotpalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.