Vuokrakoteja kuopiolaisille!

Niiralan Kulma Oy
Alk. 350,00 € / kk

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe klo 9 - 12
Sijainti kartalla

Tarjoamme kohtuuhintaisia ja viihtyisiä koteja ympäri Kuopiota ja sen lähialueilta.

Lisätiedot palvelusta

Niiralan Kulma on Kuopion suurin vuokra-asuntojen tarjoaja. Meillä asuu noin 12 000 kuopiolaista. Hoidamme, siivoamme ja isännöimme kiinteistöjämme ja palvelemme asiakkaitamme pääosin oman henkilöstömme voimin. Jokaisella talolla onkin oma tuttu kiinteistönhoitaja ja kiinteistösiivooja.

Asuntoja meillä on noin 7 000. Asunnot sijaitsevat Kuopiossa ja Kuopion maaseutualueilla.

Niiralan Kulmalla on muutaman täysin esteettömän talon lisäksi myös helppokulkuisia kiinteistöjä ja asuntoja. Näissä kohteissa voi olla esimerkiksi muutama porrasnousu, mutta muutoin asunto, piha ja talon yleiset tilat ovat helposti saavutettavissa.

Kotihaku-palvelussamme on mahdollista tehdä valintoja esimerkiksi sen suhteen, onko talossa hissi tai porrasnousuja. Myös asuntohakemuksen lisätietoihin on hyvä mainita tietoa esimerkiksi liikuntarajoitteista, jotta hakijapalvelumme pystyy tarjoamaan mahdollisimman sopivia asuntoja.

Jos tarvitset asuntoa, suosittelemme asuntohakemuksen jättämistä, vaikka Kotihaussa ei olisikaan tullut vastaan sinulle sopivaa vapaata asuntoa. Kaikista vapaista asunnoista emme ilmoita julkisesti, vaan hakijapalvelumme tarjoaa asuntoja jo suoraan hakijoille hakemusten perusteella.

Tutustu koteihimme ja täytä asuntohakemus Kotihaku-palvelussa.lKulma Oy

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Hakijapalvelu (ma-pe klo 9 - 12)
Hakijapalvelu (ma-pe klo 9 - 12)
017-2655 305
hakijapalvelu@niiralankulma.fi
Asiakaspalvelu (ma-pe klo 9 - 12)
Asiakaspalvelu (ma-pe klo 9 - 12)
017-2655 301
palveluneuvonta@niiralankulma.fi

Toimialueet

Näytä enemmän >