Avustajat

Avustajat ovat apuna toimintakyvyn alentuessa ikääntymisen tai sairauksien vuoksi. Avustajien käyttäminen auttaa suoriutumaan  päivittäisistä toimenpiteistä kotona ja kodin ulkopuolella. Avustajien palveluita voidaan käyttää kotona esimerkiksi peseytymisessä tai pukeutumisessa sekä itsehoitoon, siivoukseen ja ruoanlaittoon liittyvissä tarpeissa. Kodin ulkopuolella avustajia voi käyttää niin erilaiseen asiointiin kuin harrastuksiin liittyvissä tarpeissa.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 84

Avustajat

Avustajat ovat tukena helpottamassa arjen rutiineja. Työnkuvan määrittelee asiakas itse, riippuen siitä millaisiin toimiin hän kaipaa avustusta. Työ tapahtuu avustettavan kotona tai joskus myös kodin ulkopuolella esimerkiksi harrastusten tai erilaisten asiointien parissa.

Tavallisia avustajien työtehtäviin kuuluvia asioita ovat mm. pukeutumisessa, peseytymisessä ja wc-käynneissä avustaminen sekä itsehoitoon liittyvät toimet. Avustajan tehtäviin voi kuulua myös täysin arkisia asioita kuten kauppa-asioinnit, ruoan laitossa avustaminen ja siivous. Avustajan apua voi käyttää myös erilaisiin asiointeihin esimerkiksi pankissa ja erilaisiin tapahtumiin tai harrastuksiin osallistuessa.

Avustaja auttaa selviytymään tavanomaisista askareista ja toiminnoista samalla tukien omaa toimintakykyäsi. Avustajan vierailut tuovat myös sosiaalista kanssakäymistä ja erilaista sisältöä päiviin.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset avustajat niin kotiin kuin kodin ulkopuolelle!

Avustajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.