Turvallisuus ja turvalaitteet

Ikäihmisten tapaturmavaaraa voidaan pienentää yleistä terveyttä ja toimintakykyä ylläpitämällä ja pienetkin turvallisuutta lisäävät muutokset kodissa voivat ehkäistä tapaturmia merkittävästi. Kuitenkin niin ikäihmisen kuin hänen läheistensäkin mielenrauhan vuoksi voi olla tarpeellista hankkia arkeen myös erilaisia turvapalveluita. Turvallisuus edistää myös kotona pärjäämistä pidempään. Turvapalvelut voivat olla erilasia hälytyslaitteita, jotka ilmoittavat avun tarpeesta joko automaattisesti tai asiakkaan omasta hälytyksen käynnistämänä. Turvapalvelulaitteet voivat olla myös kodin tekniikan valvontaan liittyviä tai yleiseen turvallisuuteen vaikuttavia laitteita. Asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen sopimus palvelun sisällöstä ja hinnoittelusta. Palveluntarjoajan tulee ilmoittaa asiakkaalle etukäteen selkeästi myös palvelun tuottamiseen vaadittava välineistö ja laitteisto hinnastoineen.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 3    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 2    
Lapinlahti, 2    
Siilinjärvi, 2    
Sonkajärvi, 2    
Varkaus, 2    
Vieremä, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Turvallisuus ja turvalaitteet

Yhä useampi ikäihmisistä asuu kotona ja kotona asumisen kuuluu kaikissa elämänvaiheissa olla turvallista. Jotkin tapaturman ja vahingot voivat kuitenkin lisääntyä jos toimintakyky tai huomiokyky heikkenee.

Jo pienet turvallisuutta lisäävät muutokset kodissa voivat ehkäistä merkittävästi tapaturmia. Erilaisilla turvapalveluilla voidaan luoda niin ikäihmisille kuin hänen läheisilleen mielenrauhaa. Turvapalvelut voivat sisältää erilaisia hälytyslaitteita, jotka ilmoittavat avun tarpeesta automaattisesti tai asiakkaan omasta hälytyksestä. Turvapalvelulaitteet voivat olla myös kodin tekniikan valvontaan tai yleiseen turvallisuuteen vaikuttavia laitteita tai varusteita, esimerkiksi palo- tai häkävaroitin ja liesivahti.

Turvapalveluista tehdään asiakkaan kanssa aina kirjallinen sopimus palvelun sisällöstä sekä hinnoittelusta. Palvelun tuottamiseen vaadittavan välineistön ja laitteiston hinnasto on ilmoitettava selkeästi asiakkaalle etukäteen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset turvallisuuspalvelut!