Nuohoojat

Nuohous on jokaisen kiinteistön omistajan velvollisuus! Nuohouksessa puhdistetaan ilmanvaihtoa ja lämmityslaitteita, joka samalla lisää paloturvallisuutta, säästää energiaa sekä edistää niin sisäilman, kuin ympäristönkin puhtautta. Nuohous suoritetaan useimmiten kerran vuodessa. Nuohoustyön suorittajalta vaaditaan nuohoojan ammattitutkinto.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Kuopio, 1    
 
Drop Down

Näytetään ainoa tulos

Nuohoojat

Nuohouksessa puhdistetaan tulisijat ja savuhormit palamisjätteestä. Nuohouksen tavoite on ehkäistä nokipalojen syntymistä. Nuohous pitää sisällään myös tulisijan ja savuhormin kunnon tarkastamisen silmämääräisesti. Näillä toimilla pyritään havainnoimaan etukäteen paloja aiheuttavat viat etukäteen. Säännöllinen nuohous on tarpeellista, että tulisija toimisi hyvällä lämmitysteholla ja hormi vetää kunnolla. Nuohous tulisi suorittaa vuosittain.

Rakennuksen omistaja voi tilata nuohouksen haluamaltaan palveluntarjoajalta. Palveluntarjoaja määrittää itse palveluiden hinnan, mutta kokonaishinta ja hintaperusteet on ilmoitettava selkeästi.

Nuohoustyötä saa suorittaa ainoastaan vain nuohooja. Tällöin nuohoojalla on joko nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto nuohouksen osaamisalalta. Palveluja tarjotessa ja markkinoidessa on oltava tarvittava pätevyys.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset nuohouspalvelut!

Nuohousta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.