Terveys

Terveys- ja terveysteen liittyvät palvelut ovat aina sosiaali- ja terveydenhuollon koulutuksen saaneiden ammattihenkilöiden suorittamaa toimintaa. Palveluntuottajien henkilöstöön kuuluvat ovat koulutukseltaan esimerkiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia tai lääkäreitä. Tarjoomosta löydät myös erilaisia apteekki- tai terapeuttipalveluita. Palveluntuottajat ovat aina AVI:n tai Valviran rekisteriin rekisteröityneitä luvanvaraisia toimijoita.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 58

Terveys

Ihmiset kokevat terveyden eri tavoin. Terveys on muuttuva tila, johon vaikuttavat monet tekijät, kuten sairaudet, fyysinen ja sosiaalinen elinympäristö. Eniten vaikuttavat tekijät ihmisen kokemaan terveyteen ovat kuitenkin omat kokemukset, arvot ja asenne. Hyvät ihmissuhteet ja positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen auttavat elämään laadukasta elämää. Terveys on laadukasta elämää, mutta niitä ovat myös asiat, joilla terveyttä pystytään edistämään ja sairauksia ehkäisemään. Tärkeintä on, miten ihminen itse kokee oman terveytensä ja että hän saa siihen liittyen apua ja palveluita, kun hän niitä tarvitsee.

Terveyden edistämiseen ja sairauksien ehkäisyyn liittyen löytyy monia palveluita. Näitä ovat esimerkiksi apteekkipalvelut, lääkehoidon arviointi ja lääkkeiden annosjakelu, apuvälinepalvelut, hammashoito, jalkojen hoito, lääkärin erilaiset palvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä ravitsemus- ja terveysneuvonta.

Terveyteen liittyviä palveluita tuottavat aina sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset. Palveluntuottajat ovat aina AVI:n tai Valviran rekisteriin rekisteröityneitä luvanvaraisia toimijoita.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset terveyspalvelut!

Terveyspalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.