Ettonet Oy

Ettonet Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Raumantie 1, 00350 Helsinki
2196128-1

Aito kohtaaminen, kiireettömyys, henkilökohtainen vuorovaikutus – monelle tärkeitä arvoja, joita on yhä vaikeampi tavoittaa tämän päivän hektisessä menossa. Digitalisaatio ja sosiaalinen media vyöryvät kaikille elämän alueille kilpaillen ajasta kasvokkain tapahtuvan dialogin kanssa.

Näitä ajatuksia pyörittelimme vuoden 2017 alkupuolella, neljä työurallaan uutta suuntaa pohtinutta kumppanusta. Yrittäjyys kiinnosti, sellainen, jossa yhdistyisi tekemisen ilo, toiminnan merkityksellisyys, hyvinvoinnin lisääminen ja erinomainen palvelu.

Apuvälineisiin ja seniorihuonekaluihin erikoistunut Ettonet Oy oli myynnissä vuonna 2016. Innostuimme liikeideasta – tuotteet auttavat pärjäämään arjessa ja niiden tarve tulee kasvamaan väestön ikääntyessä. Edelliset omistajat olivat rakentaneet yritystä kahdeksan vuoden ajan rakkaudella ja ponnistuksia säästämättä. Yritysidea lähti alun perin heidän lähipiirinsä tarpeista: apuvälineitä ja erikoishuonekaluja oli vaikeaa tai mahdotonta löytää Suomesta. Ettonet sai nimensä Suomen itäosan murresanasta ”ettone”, joka tarkoittaa aterian jälkeisiä päiväunia. Oiva nimi, kun riittävä lepo on yksi hyvinvoinnin perusedellytyksistä.

Vuonna 2016 apuvälinesaralla oli jo reippaasti enemmän tarjontaa kuin Ettonetin alkutaipaleella, mutta se oli pirstaloitunutta ja tuotteet monesti saatavilla vain nettikaupasta. Meillä oli ja on visio Ettonetin toiminnan kehittämisestä yhä paremmaksi: laadukas valikoima ratkaisuja saman katon alta, myymälästämme tai verkkokaupastamme. Ei vain toimintakyvyn ylläpitämiseen vaan myös sen parantamiseen. Tuotteiden toiminnallisuus, ergonomia ja kaunis, kodinomainen ulkonäkö ovat yhdistettävissä. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja hyvien toimittajien kanssa. Suosimme kotimaisia ja ekologisia tuotteita aina kun mahdollista.

Emme halua pelkästään puhua palvelusta, sitä tekevät lähes kaikki yritykset. Haluamme oikeasti tehdä työtä, jotta asiakas löytää etsimänsä, on tyytyväinen ja palaa meille. Yksilöllisen palvelun mahdollistaa pieni, joustava kotimainen yritys ilman isoa byrokratiaa. On hyvin palkitsevaa löytää ratkaisu esimerkiksi asiakkaan akuuttiin ongelmaan. Mottomme kuuluu ”terveyttä tukien” –  asiakasta kuunnellen ja asiakasta kiirehtimättä. Jotta löydämme tarkoituksenmukaisimmat tuotteet. Jotta asiakkaalla on aikaa kysellä, kokeilla, miettiä. Visiomme saavuttaminen edellyttää vastuullisuutta ja jatkuvaa työtä. Siihen olemme sitoutuneet.

Olemme iloksemme huomanneet, että monia asiakkaitamme yhdistää sinnikkyys ja positiivinen asenne, usein sairauksista ja vastoinkäymisistä huolimatta. Tällaiset ihmiset ovat meille inspiraation lähde joka ikinen päivä.

”Kun ihminen jää seinien sisään, vanhuus tulee. Vanha on sitten, kun on sidottu tuoliin ja riippuvainen toisista. Minä saan vielä liikkua ja löytää iloa toisista ihmisistä.” – Ei vielä vanha, Jaakko Estola, 99 v. (HS 3.9.17) –

Tarjoamamme palvelut