FysioSenior Oy

FysioSenior Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg IKÄYSTÄVÄLLINEN YRITYS
Kauppakatu 9, 70100 Kuopio
2388583-3

FysioSenior – paikallista ja laadukasta kuntoutuksen osaamista!

FysioSenior Oy on tuottanut fysioterapiapalveluita Kuopion alueella vuodesta 2006 alkaen. Erikoisosaamistamme on geriatrinen fysioterapia ja muistisairaiden kuntoutus.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen kohtaamisen.

Oman tutun fysioterapeutin käynti on iloinen, sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vaihdetaan myös kuulumisia. Liikunnan tuoma ilo virkistää mielialaa ja tuo aktiivisuutta arkeen.

Ikääntyvän ihmisen ja muistisairaan kotona asumista voidaan tukea ammattitaitoisella kuntoutuksella sekä läheisten ohjaamisella. Kuntoutus suunnitellaan yksilöllisesti ja se koostuu mm. lihasvoima- ja tasapainoharjoittelusta ja kävelykykyä vahvistavista harjoitteista. Turvallinen ja tehokas kuntoutus toteutetaan asiakkaan asuinympäristössä sekä ulkoilu- ja liikuntapaikkoja hyödyntäen. Lisäksi huomioimme asiakkaan kokonaistilannetta mm. ravitsemuksen osalta.

Toimimme yhteistyössä KotiSenior Oy:n kanssa. Kiireetöntä ja aktivoivaa kotihoitoa ikääntyville.

http://www.kotisenior.fi

 

Tarjoamamme palvelut

Palvelulupauksemme

Ikääntyvien - ja muistisairaiden kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeuttimme tekevät työtä sydämellä paremman elämänlaadun ja sujuvamman arjen puolesta. Me kohtaamme ihmisen ihmisenä kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti - olemalla luottamuksenne arvoisia.