Fysioterapia kotikäyntinä

FysioSenior Oy
Alk. 84,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Palvelusetelituottaja (Pohjois-Savon hyvinvointialue)

Tilaa ikääntyvien kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti kotiin tai hoivakotiin. Kotikuntoutus on turvallista ja tehokasta.

Lisätiedot palvelusta

Fysioterapia kotikäyntinä

Arjen virikkeettömyys, liikuntakumppanin puuttuminen ja toimintakyvyn rajoitteet voivat aiheuttaa liikuntakyvyn heikentymistä. Ikääntyvän ihmisen kotona asumista voidaan tukea ammattitaitoisella kuntoutuksella sekä läheisten ohjaamisella. Toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen edistää myös omaishoitajan elämänlaatua. Meiltä saat aina luotettavan ja tutun terapeutin kotiisi. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärissä käyntiä. Teemme aina maksuttoman arviokäynnin, johon voi osallistua myös läheinen paikan päällä tai etäyhteyden avulla. Olemme veteraanien tukipalvelujen palvelusetelituottaja. Myös veteraani, sotainvalidi- ja lottakuntoutus järjestyy kauttamme.

Kotona tapahtuva kuntoutus tukee kotona asumista,kun terapiaharjoittelu tapahtuu tutussa ympäristössä ja harjoitteluun voidaan liittää arjen kuntoutusta tukevia harjoitteita. Kuntouttavan kotiutuspalvelun avulla voidaan nopeuttaa sairaalasta kotiutumista. Kysy lisää palvelustamme.

Fysioterapeutillamme on monipuolinen välineistö harjoittelun tueksi ja asiakkaalla on myös mahdollisuus hankkia kauttamme pienharjoitusvälineitä esim. vastuskuminauhat, nilkkapainot, pallot ja polkulaite. Kauttamme onnistuu myös hoitosukkien ja lonkkahousujen mittaukset.

Katso tästä video asiakkaidemme kokemuksista palvelusta:

https://www.youtube.com/channel/UCjwyDSYd8VyNaUnfP-qYUOg

Lue lisää:

https://fysiosenior.fi/fysioterapia_kotikaynti/

FysioSenior Oy

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Ida Tuomaala, fysioterapeutti
Ida Tuomaala, fysioterapeutti
+358 44 224 0050
ida.tuomaala@fysiosenior.fi

Toimialueet

Näytä enemmän >

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi