Siivouspalvelu Sitruuna

Siivouspalvelu Sitruuna
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Ahlströminkatu 18, 78200 VARKAUS
2430857-9

Siivouspalvelu Sitruuna toteuttaa siivoukset ammattitaidolla kaiken kokoisissa kohteissa. Paikallisena yrityksenä tunnemme Varkauden ja lähialueet.

Yhdessä asiakkaan kanssa räätälöity palvelukokonaisuus takaa laadukkaan lopputuloksen. Meiltä saat tilaamallesi työlle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, suoritamme työn uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä henkilöistä, jotka haluavat helpottaa arjen työtaakkaa.Tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä, eli kaikista meiltä tilaamistasi palveluista voit tehdä 40 prosentin vähennyksen tuloverotuksessa.

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous.Yhtiömme on liitetty sosiaalipalveluja tarjoavien yritysten rekisteriin. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous on mahdollista silloin, kun henkilön fyysisen toimintakyky on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous voidaan tuottaa arvonlisäverosta vapaana. Arvonlisäveron määrä 24% vähennetään tällöin suoraan hinnasta. Kysy lisää, ilmainen arviointi.

Lisäksi tarjoamme yksilöllistä, ammattitaitoista siivouspalvelua yrityksille Varkauden, Leppävirran, Joroisten, Sorsakosken, Pieksämäen ja Kangaslammen alueella.

Tarjoamamme palvelut