Alk. 29,52 € / tuntihinta (alv 0%)

Hinnoittelun lisätiedot ›

8-17
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Varkaus)

Siivouspalvelu Sitruuna toteuttaa siivoukset ammattitaidolla kaiken kokoisissa kohteissa. Paikallisena yrityksenä tunnemme Varkauden ja lähialueet.

Lisätiedot palvelusta

Kotisiivoukset  yksillöllisten tarpeiden mukaan. Toteutamme kaikki siivouspalvelut viikko- ja sopimussiivouksista kertasiivouksiin.

Kauttamme saat myös:
– juhla- ja joulusiivoukset
– suursiivoukset
– muuttosiivoukset
– rakennus- ja remonttisiivoukset
– mökkisiivoukset
– ikkunanpesut
– peruspesut ja vahaukset
– lahjakortit

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyksen piirissä, eli kaikista meiltä tilaamistasi palveluista voit tehdä 40 prosentin vähennyksen tuloverotuksessa.

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous on mahdollista silloin, kun henkilön fyysisen toimintakyky on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut siinä määrin, että hän tarvitsee apua kotisiivouksen suorittamiseen.Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous voidaan tuottaa arvonlisäverosta vapaana. Arvonlisäveron määrä 24% vähennetään tällöin suoraan hinnasta.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.