Vuoden 2023 ikäystävällinen yritys

Nyt valitaan vuoden 2023 ikäystävällisin yritys!

Vuoden 2023 ikäystävällinen yritys kilpailuun haetaan osallistujia. Ilmoita yrityksesi tai ilmianna yritys, joka on huomioinut ikääntyneet asiakkaansa erityisen hienosti. Ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun alareunasta. Vuoden ikäystävällinen yritys valitaan marraskuussa 2023.

Palveluita ikäihmisille

Ikäystävällinen yritys 2023 – Kilpailu

Tiedätkö yrityksen, joka huomioi ikääntyneet asiakkaat erityisellä tavalla? Tai onko oma yrityksesi sitoutunut kehittämään palveluitaan ikääntyneiden asiakkaiden näkökulmasta? Jos vastaus on kyllä, ilmoittaudu Ikäystävällinen yritys 2023 -kilpailuun tai ilmianna siihen jokin muu yritys.

Miksi osallistua? Ikäystävällinen yritys -kilpailun tavoitteena on nostaa esille palveluiden ikäystävällisyyttä sekä nostaa esiin yrityksiä, jotka ovat tehneet merkittävää ikäystävällisten palveluiden kehittämisessä. Voittajalle myönnetään vuoden 2023 Ikäystävällinen yritys -tunnustus. Voittajayrityksestä tehdään lisäksi artikkeli Tarjoomon sivulle ja sosiaalisen median palveluihin sekä lähetetään tiedote tiedotusvälineille.

Kuka voi osallistua? Kilpailu on avoin kaikille pohjoissavolaisille ikäihmisiä palvelevalle yrityksille. Kilpailun voittajan valitsee ensimmäisellä kerralla raati. Jatkossa on tarkoitus siirtyä yleisöäänestyksiin.

Miten osallistua kilpailuun? Voit ilmoittaa kilpailuun oman yrityksesi tai ilmiantaa jonkin toisen yrityksen täyttämällä tämän sivun alalaidassa olevan ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeella pääset perustelemaan, miksi juuri ehdottamasi yritys tulisi valita tunnustuksen saajaksi. Ilmoittautumisaikaa on lokakuun 2023 loppuun. Kun raati on tehnyt valinnan, asiasta ilmoitetaan voittaneelle yritykselle. Huomionosoituksen jakamisesta ilmoitetaan erikseen.

Millä perusteella voittaja valitaan? Tunnustuksen saaja valinnassa kiinnitetään huomiota ikäystävällisen yrityksen kriteerien toteutumiseen yrityksen palvelussa. Voittaakseen tunnustuksen yrityksen ei tarvitse täyttää kaikkia kriteereitä. Olennaista on kokonaiskuva, joka yrityksen palveluista syntyy. Ikäystävällisen yrityksen kriteerit on esitetty alla olevassa kuvassa.

Kysy lisätietoja valintaraadilta:

Mirja Kontio, raadin puheenjohtaja, puh. 040 071 9053, email: mirja.kontio@aada-i-kokkonengmail-com

Marketta Rantama, raadin jäsen, puh. 045 125 3870, email: marketta.rantama@yrittajat.fi

Eija Rytkönen, raadin jäsen, puh. 040 52603481, email: eija.rytkonen@psmuisti.fi

Vesa Linnanmäki, Toimitusjohtaja, Tarjoomo-osuuskunta, puh. 050 533 4830, email: vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi

Ikäystävällisen yrityksen kriteerit