Ateriat kotiin Siilinjärvi (2 kpl)

Alta löydät ateriat-kotiinpalvelua tarjoavat yritykset Siilinjärven alueelta.Vertaile kotiin tuotavia ateriapalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoaja...sta. Sopivan ateriapalvelun tai ruoan toimittajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen tilaus eikä sido sinua mihinkään.

Tee uusi haku

Iisalmi, 1    
Kiuruvesi, 1    
Kuopio, 7    
Lapinlahti, 1    
Siilinjärvi, 2    
Varkaus, 2    
 • HT food oy

  Kotiruokalounas toimitettuna/ kakut ja leivonnaiset

  Harjamäentie 1 , 71800 Siilinjärvi

  +358449969866

  Tarjoamme maistuvaa kotiruokalounasta kotiin toimitettuna. Ateriat räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti erityisruokavaliot ja toiveet huomioiden. Lounas sisältää lämpimän lounaan tai keiton, salaatin, leipäviipaleen ja pienen…

  Alk. 9,50 € / Kerta
  Lisätiedot
 • Vaivaton tapa nauttia maistuvasta kotiruoasta! Kunnon kotiruoka toimittaa Lounaskahvila Pian Herkkuhetken ruoka-annokset kotiisi.

  Lounasravintolan valmistamat tuoreet annokset - ilman kuljetumaksua! Päivittäin 2-4 vaihtoehtoa, eli valitse suosikki annoksesi. Luotettavaa ja henkilökohtaista kotiruokapalvelua jo neljän vuoden kokemuksella.

  10,90 € / Annos
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua ateriat-kotiin alueelta Siilinjärvi

Vertaile Siilinjärven ateriat-kotiinpalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​ateriat-kotiinpalvelut Siilinjärven alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Ateriat kotiin

Kotiin toimitettavat ateriapalvelut tukevat kotona asumista. Kotiin toimitettavat ateriat ovat ennakkoon tilattavia lounas- tai muita ruokia. Ne toimitetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Aterioissa otetaan huomioon asiakkaan allergiat, ruoka-ainerajoitteet ja erityisruokavaliot. Lisäksi ateriat voi tilata koostumukseltaan pehmeänä tai sosemaisena mikäli tarvetta.

Ateriat kotiin voi tilata niin usealle viikonpäivälle kuin haluaa ja toimituspäivät ovat selkeästi ilmoitettu. Aterioihin on selkeästi merkitty ruoan nimi, säilytysohjeet, viimeinen käyttöpäivä, ainesosat sekä oikeaoppiset säilytys- ja kuumennusohjeet.

Aterioissa on kiinnitetty huomiota ravitsemukseen ja riittävään energian saantiin sekä totta kai ruoan maistuvuuteen. Aterioiden valmistajilla on monipuoliset ja vaihtuvat ruokalistat. Palveluntarjoajasta riippuen ateriat voidaan kuljettaa lämpimänä tai kylmänä.

Ikääntyessä ravitsemus on tärkeässä asemassa. Ruoka ei välttämättä maistu samalla tavalla kuin ennen. Aterioiden kotiin toimituksella voidaan varmistaa, että ruoka on ravitsevaa, maistuvaa ja tukee asiakkaan kotona pärjäämistä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat aterioiden kotiin toimitukselle!

Aterioita kotiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.

Siilinjärveltä löytyy 2 kappaletta ateriat-kotiinpalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
ateriat-kotiin Siilinjärvi