Ateriat kotiin Kuopio (5 kpl)

Alta löydät ateriat-kotiinpalvelua tarjoavat yritykset Kuopion alueelta.Vertaile kotiin tuotavia ateriapalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. S...opivan ateriapalvelun tai ruoan toimittajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen tilaus eikä sido sinua mihinkään.

Tee uusi haku

Iisalmi, 1    
Kuopio, 5    
Lapinlahti, 1    
Siilinjärvi, 2    
Varkaus, 2    
 • Vaivaton tapa nauttia maistuvasta kotiruoasta! Kunnon kotiruoka toimittaa Lounaskahvila Pian Herkkuhetken ruoka-annokset kotiisi.

  Kotiruoka Toimitettuna

  Kunnon Kotiruoka

  Puutarhakatu 3 A 87, 70300 Kuopio

  +358 44 2443219

  kunnonkotiruoka.fi/

  Lounasravintolan valmistamat tuoreet annokset - ilman kuljetumaksua! Päivittäin 2-4 vaihtoehtoa, eli valitse suosikki annoksesi. Luotettavaa ja henkilökohtaista kotiruokapalvelua jo neljän vuoden kokemuksella.

  10,00  / Annos
  Lisätiedot
 • Vaivaton tapa nauttia maistuvasta kotiruoasta! Kunnon kotiruoka toimittaa Lounaskahvila Pian Herkkuhetken ruoka-annokset kotiisi.

  Veteraanien Kotiruoka

  Kunnon Kotiruoka

  Puutarhakatu 3 A 87, 70300 Kuopio, 70300 Kuopio

  +358 44 2443219

  kunnonkotiruoka.fi/

  Lounasravintolan valmistamat tuoreet annokset - ilman kuljetumaksua! Päivittäin 2-4 vaihtoehtoa, eli valitse suosikki annoksesi. Luotettavaa ja henkilökohtaista kotiruokapalvelua jo neljän vuoden kokemuksella.

  Alk. 0,00  / Ateria
  Lisätiedot
 • Ateriapalvelut kotiin, ikäihmisille tai palvelutaloihin Kuopion alueella toimittaa Hilima.

  Lounasta ikäihmisille kotiin tai palvelutaloihin toimitettuna. Toimimme yhteistyössä Kuopion kaupungin vanhuspalvelun sekä vammaispalvelun kanssa. Toimitamme asiakkaillemme ateriat palvelutaloihin ja kotihoitoasiakkaille.

  10,00  / ateria
  Lisätiedot
 • Lounasravintola Make Kokkaa sijaitsee Kuopion Männistössä. Toimitamme ateriat eri puolille Kuopiota maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Puhelinnumero on 0400 318 244.

  Make Kokkaan ateriat kotiin

  Make Kokkaa

  Untamonkatu 5, 70500 Kuopio

  0400318244

  www.makekokkaa.fi/

  Toimitamme maukkaat ruoat koteihin Kuopion kaupungin alueella.

  Alk. 9,50  / ateria
  Lisätiedot
 • Ateriapalvelut Kuopion alueella tarjoaa Kuopion Kotiruokapalvelu. Puhelinnumero on 044 56 55 137.

  Ateriat kotiin

  Kuopion kotiruokapalvelu

  Koppelonkuja 9, 70100 Kuopio

  +358 44 565 5137

  kuopionkotiruokapalvelu.fi/

  Ateriapalvelut suoraan kotiin. -Kuljetukset joka arkipäivä -Kaksi ruokavaihtoehtoa päivittäin -Ruuat toimitetaan lämpimänä -Helpot tilaukset viiden viikon ruokalistalta -Monipuolinen vaihtuva ruokalista -Ei kuljetusmaksua -Edullinen hinta,…

  8,90  / ateria
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua ateriat-kotiin alueelta Kuopio

Vertaile Kuopion ateriat-kotiinpalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​ateriat-kotiinpalvelut Kuopion alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Ateriat kotiin

Kotiin toimitettavat ateriapalvelut tukevat kotona asumista. Kotiin toimitettavat ateriat ovat ennakkoon tilattavia lounas- tai muita ruokia. Ne toimitetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Aterioissa otetaan huomioon asiakkaan allergiat, ruoka-ainerajoitteet ja erityisruokavaliot. Lisäksi ateriat voi tilata koostumukseltaan pehmeänä tai sosemaisena mikäli tarvetta.

Ateriat kotiin voi tilata niin usealle viikonpäivälle kuin haluaa ja toimituspäivät ovat selkeästi ilmoitettu. Aterioihin on selkeästi merkitty ruoan nimi, säilytysohjeet, viimeinen käyttöpäivä, ainesosat sekä oikeaoppiset säilytys- ja kuumennusohjeet.

Aterioissa on kiinnitetty huomiota ravitsemukseen ja riittävään energian saantiin sekä totta kai ruoan maistuvuuteen. Aterioiden valmistajilla on monipuoliset ja vaihtuvat ruokalistat. Palveluntarjoajasta riippuen ateriat voidaan kuljettaa lämpimänä tai kylmänä.

Ikääntyessä ravitsemus on tärkeässä asemassa. Ruoka ei välttämättä maistu samalla tavalla kuin ennen. Aterioiden kotiin toimituksella voidaan varmistaa, että ruoka on ravitsevaa, maistuvaa ja tukee asiakkaan kotona pärjäämistä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat aterioiden kotiin toimitukselle!

Aterioita kotiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.

Kuopiosta löytyy 5 kappaletta ateriat-kotiinpalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
ateriat-kotiin Kuopio