Apteekkipalvelut

Vieremän apteekki
0,00 € / tuotekohtainen
ma-pe 9-17 la 9-13
Sijainti kartalla

Tervetuloa palveltavaksi Vieremän apteekkiin. Apteekkiimme on helppo tulla ja paikoitustilaa löytyy runsaasti apteekin vierestä.

Lisätiedot palvelusta

Tutustu palveluihimme

Reseptilääkkeiden toimittaminen

Toimitamme reseptilääkkeet ns. suoratoimituksena kolmessa erillisessä suoratoimituspisteessä.

Reseptilääkkeen toimittamisen lakisääteinen hinta on 2,39 euroa/lääke. Pyrimme aina etsimään Sinulle parasta ratkaisua lääkehoitoosi huomioiden kokonaistaloudellisuuden.

Itsehoitolääkkeiden toimittaminen ja neuvonta

Toimitamme itsehoitolääkkeet niin, että apteekissa on aina saatavilla farmasian ammattilaisen antamaa lääkeneuvontaa. Hyödynnä farmasian ammattilaisten osaamista oikean hoidon valinnassa!

Reseptien uusiminen

Uusimme pyynnöstä tarvittaessa puolestasi reseptisi joko terveyskeskuksen kautta sähköisesti tai puhelimitse.

Vanhentuneiden ja käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelyyn.

Apteekkikosmetiikka

Laajentuneesta apteekkikosmetiikka -valikoimastamme löydät ihotyypillesi sopivat tuotteet kasvojen ja vartalon hoitoon.

Lääkkeiden annosjakelu

Tarjoamme lääkkeiden potilaskohtaista annosjakelua. Palvelussa toimitamme säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet jaeltuina annoskohtaisiin pusseihin tai annostelijoihin yleensä kahden viikon erissä. Annosjakelupalvelumme tyypilliset asiakkaat ovat kotihoidon ja palvelutalojen asiakkaita. Potilas tai omainen voi hankkia tarvittaessa palvelun itsekin. Annosjakelupalveluun kuuluu aina potilaan lääkityksen tarpeen ja tarkoituksenmukaisuuden säännöllinen arviointi.

Lääkityksen tarkistus

Lääkityksen tarkistuksessa farmasian ammattilainen tarkistaa ajantasaisen lääkityslistan perusteella, että lääkkeiden annostuksesi ja antoajankohdat vastaavat hyväksyttyä hoitokäytäntöä. Lääkityksestäsi kartoitetaan samalla mahdolliset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet.

Farmasian ammattilaisen tekemä lääkityksen tarkistus tuottaa lääkityslistan perusteella tiedon mahdollisista lääkehoidon ongelmista. Sen jälkeen lääkäri arvioi lääkehoidon tarpeen ja tarkoituksenmukaisuuden sekä päättää tarvittaessa lääkitysmuutoksista.

 

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet