Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelussa asiakkaalle toimitetaan tämän säännöllisesti käyttämät lääkkeet kerta-annoksiksi jaettuna, useimmiten kahden viikon hoitoaikaa vastaavissa erissä. Annosjakelun avulla voidaan seurata tarpeettomia ja/tai päällekkäislääkityksiä, joiden karsiminen usein parantaa myös asiakkaan elämänlaatua. Annosjakelu myös edistää lääkehoidon onnistumista ja vähentää kotiin kertyvien lääkkeiden määrää.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 6    
Kaavi, 1    
Kuopio, 13    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 1    
Pielavesi, 1    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 5    
Sonkajärvi, 1    
Vieremä, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 23

Lääkkeiden annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelussa asiakkaan säännöllisesti käyttämät tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet jaetaan kerta-annospusseihin joko käsin tai koneellisesti yleensä kahden viikon erissä. Lääkkeet ovat pussitettuna ottoajankohdan mukaisesti. Pussien päälle on painettu päivä ja ottoajankohta, josta on helppo tarkastaa milloin lääkkeet tulee ottaa tai onko lääkkeet otettu.

Lääkkeiden annosjakelussa huolehditaan lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus, reseptien uusinta ja lääkitysmuutosten toteutus. Lääkkeiden annosjakelun maksu tulee ainoastaan jaetuista lääkkeistä eikä ylimääräisiä lääkkeitä kerry kotiin.

Lääkkeiden annosjakelu lisää lääkehoidon turvallisuutta, sujuvuutta sekä taloudellisuutta. Lääkkeet saadaan oikea-aikaisesti, eikä asiakkaalle jää suuria määriä käyttämättömiä lääkkeitä, jos lääkitys on tarve lopettaa tai lääkityksessä tapahtuu muutoksia.

Lääkkeiden annosjakelu sopii erityisesti asiakkaille, joilla on useita säännöllisiä lääkkeitä, dosettiin lääkkeitään jakaville asiakkaille, hoitokotien asukkaille sekä muistisairaille. Lääkkeiden annosjakelua aloittaessa tehdään lääkehoidon tarkistus ja mahdollisesti reseptien uusiminen.

Tarjoomosta löydät ikäystävällisen, yksilöllisen, luotettavan, ammattitaitoisen ja tarpeenmukaisen lääkkeiden annosjakelun!