Lastenhoitopalvelu

Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu tilapäiseksi avuksi perheille vanhempien tai huoltajien ollessa poissa kotoa tai tarvitessaan muusta syystä apua lapsenhoidossa. Lastenhoito tapahtuu tavallisesti lapsen kotona. Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Joroinen, 1    
Kaavi, 2    
Kiuruvesi, 1    
Kuopio, 10    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 2    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 7    
Sonkajärvi, 1    
Suonenjoki, 1    
Tervo, 1    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 1    
Vieremä, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 12

Lastenhoitopalvelu

Lastenhoitopalvelut voivat sisältää seuraavia toimenpiteitä:

  1. Lasten valvonta ja turvallisuus: Lastenhoitajat pitävät huolta lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, valvovat heitä ja varmistavat, että heidän ympäristönsä on turvallinen. Tämä voi sisältää lasten valvontaa leikin aikana, ulkoilua ja ruokailua.
  2. Hoito ja ruokinta: Lastenhoitopalvelu voi sisältää lasten pukeutumisen, ruokkimisen ja hygieniasta huolehtimisen. Hoitajat voivat valmistaa ruokaa, antaa lääkkeitä tarvittaessa ja auttaa lasta wc-käynneillä.
  3. Leikki- ja oppimistoiminta: Lastenhoitopalveluissa voidaan tarjota leikkiä ja muuta vapaamuotoista viriketoimintaa lapsille. Hoitajat voivat järjestää leikkejä, pelejä, askartelua ja muita aktiviteetteja lapsille.
  4. Nukkumaanmenon tukeminen: Jos lapsi tarvitsee päiväunia tai menee nukkumaan aikaisin, lastenhoitaja voi auttaa rutiinin noudattamisessa ja rauhoittaa lasta nukkumaanmenoaikana.

Lastenhoitopalvelut voivat olla tilapäisiä tai säännöllisiä. Tilapäiset palvelut voivat olla tarpeen esimerkiksi vanhempien työmatkojen aikana tai silloin, kun vanhemmat haluavat vapaa-aikaa tai juhlia. Säännölliset palvelut puolestaan voivat olla jatkuvaa hoitoa, kun vanhemmat käyvät töissä tai opiskelevat.

Lastenhoitopalvelut tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden turvalliseen ja luotettavaan hoitoon lapsilleen, kun heidän omat resurssinsa tai aikansa eivät riitä. Nämä palvelut voivat helpottaa vanhempien arkea ja antaa heille tarvittavaa joustavuutta ja tukea lapsenhoidossa.