Alk. 44,00 €/tuntihinta (alv0%)
54,56€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%

Hinnoittelun lisätiedot ›

Ma-su 7-21
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Pohjois-Savon hyvinvointialue)

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Meiltä hoivapalvelut, kotisairaanhoidon palvelut ja kotityöpalvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan!

Lisätiedot palvelusta

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin. Äkillisessä palvelutarpeessa tulemme saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille.

Alinan kotisairaanhoitopalvelut ovat joustavia ja palvelu räätälöidään aina hoitavan lääkärin ohjeiden sekä sinun toiveidesi mukaan.  Kotisairaanhoitaja ottaa verinäytteet ja tekee erilaisia mittauksia, häneltä hoituvat myös haavanhoidot eri muodoissaan, niin leikkausompeleiden poistot, kroonisten haavojen puhdistukset kuin esimerkiksi haavanhoidot kaatumisen jälkeen.

Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan. Kotityöpalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös pienet lumityöt, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Toimimme myös asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.