Apteekit Siilinjärvi (2 kpl)

Alta löydät apteekitpalvelua tarjoavat yritykset Siilinjärven alueelta.Vertaile apteekkeja ja niiden tarjoamia palveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjo...ajasta. Sopivan apteekin löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan apteekkiin puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.

Tee uusi haku

Iisalmi, 4    
Kaavi, 1    
Kuopio, 8    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 1    
Siilinjärvi, 2    
Sonkajärvi, 1    
Vieremä, 3    
 • Lapinlahden apteekki

  Apteekkipalvelut

  Juhani Ahontie 2, 73100 Lapinlahti

  017732103

  www.lapinlahdenapteekki.fi

  Monipuoliset apteekkipalvelut, reseptilääkkeet ja itsehoitovalmisteet Lapinlahden apteekista. Palvelemme myös Treet-verkkoapteekissa ja toimitamme halutessasi tilauksesi apteekin noutolokerikkoon Lapinlahden S-Markettiin. Tarjoamme peruspalveluiden eli resepti- ja itsehoitolääkkeiden…

  0,00 € / Tuotekohtainen
  Lisätiedot
 • Siilinjärven apteekki

  Apteekkipalvelut

  Kuiluntie 8, 71800 Siilinjärvi

  044 768 1603

  www.siilinapteekki.fi

  Siilinjärven apteekki palvelee vuoden jokaisena päivänä. Apteekkiimme on helppo tulla lastenvaunujen, pyörätuolin tai rollaattorin avulla. Ulko-ovet aukeavat automaattisesti. Autoileville asiakkaille on varattu Drive-in asiointipiste.…

  0,00 € / Tuotekohtainen
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua apteekit alueelta Siilinjärvi

Vertaile Siilinjärven apteekitpalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​apteekitpalvelut Siilinjärven alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Apteekit

Apteekkien toimintaa ohjaavat eettiset ohjeet ja arvot, joiden varaan Suomen apteekkitoiminta rakentuu. Nämä ohjeet ja arvot ovat Suomen Apteekkariliiton ja Suomen Farmasialiiton hyväksymät.

Apteekkien tehtävän on huolehtia laadukkaan lääkehuollon toteutuminen, edistää lääkehoitoa ja tukea lääkehoidon onnistumista sekä terveyden ja ja hyvinvoinnin edistämistä. Apteekit turvaavat lääkkeiden saatavuuden väestölle, huolehtii turvallisesta, tehokkaasta ja taloudellisesta lääkehuollosta. Apteekit tarjoavat myös ammattitaitoista ja korkeatasoista neuvontaa ja palvelua lääkkeisiin, lääkehoitoon ja terveyden edistämiseen liittyen. Toiminnan tavoitteena on varmistaa turvallinen lääkehoito.

Apteekin henkilökunta toimii aina asiakkaan parhaaksi. Apteekit huolehtivat oman alueensa väestön apteekkipalvelujen riittävästä saatavuudesta sekä velvoitteena on huolehtia lääkkeiden saatavuus myös eritys- ja poikkeustilanteissa.

Apteekeissa työskentelevät apteekkarit, proviisorit sekä farmaseutit ja he ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Apteekin henkilökunta kunnioittaa asiakkaan valinnanvapautta sekä kohtelee kaikkia asiakkaita tasa-arvoisesti.

Apteekin henkilökunta toimii myös yhteistyössä muun sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön ja viranomaisten kanssa. Henkilökunta edistää lääkkeiden oikeaa ja turvallista käyttöä sekä pyrkii ehkäisemään väärinkäyttöjä. Apteekkihenkilökunta on salassapitovelvollinen.

Apteekit voivat tarjota erilaisia lisäpalveluita lääkehoidon onnistuminen edistämiseksi.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset apteekit!

Siilinjärveltä löytyy 2 kappaletta apteekitpalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
apteekit Siilinjärvi