Fysioterapiapalvelut

Kunnonpaikka
Alk. 51,00 € / 30 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla

Hoida itseäsi ennaltaehkäisevästi

Fysioterapiassa kartoitamme eri menetelmin toiminta- ja liikuntakykyä sekä selviytymistä arjen askareissa. Hoida itseäsi ajoissa ja ennaltaehkäisevästi, jotta kehosi voi hyvin.

Lisätiedot palvelusta

Hoitojen perustana on yksilöllinen, fysioterapeuttinen tutkimus, jonka pohjalta teemme hoitosuunnitelman ja yksilölliset harjoitukset, joilla saat apua mm. selän oireisiin, olkapää- ja polvivaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Fysioterapeuteillamme on laaja-alainen ammattitaito ja ergonominen osaaminen erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen ja mm. reumasairauksien sekä fibromyalgian hoitamiseen.

Fysioklinikkaetu!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran fysioterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko tuon 4 kk ajan veloituksetta. Tutustu kampanjaan ja sen ehtoihin tarkemmin täällä.

Vaihtoehtoisesti voit valita sarjatarjouksemme, jossa saat 5 tai 10 kerran hoitosarjasta 10 % alennuksen normaaleista hinnoista.

Fysioterapia (voidaan toteuttaa myös etäkuntoutuksena)
30 min / 54 €
45 min / 68 €
60 min / 78 €
Kotikäyntilisä +50% (kotikäyntejä voidaan tehdä 30 km:n etäisyydelle)

Allasterapia/Aqua Reha
30 min / 58 €
45 min / 81 €
60 min / 104 €
* Allasterapia on erinomainen kuntoutusmuoto monissa tuki-, liikunta- ja hengityselinvaivojen, neurologisten sairauksien ja leikkausten jälkeisissä kuntoutuksissa sekä vaikeavammaisten kuntoutuksessa. Allasterapia sopii kaiken ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille, niin seniori-ikäisille, nuorille, työikäisille, aktiiviliikkuville ja urheilijoille, ylipainoisille henkilöille kuin myös raskaana oleville henkilöille. Vedessä tapahtuva harjoittelu on myös ennaltaehkäisevää, palauttavaa ja rentouttavaa fysioterapiaa.
* Veden vastus, noste ja hydrostaattinen paine mahdollistavat kuntoutuksen turvallisen aloituksen, poistavat uudelleenvammautumisen riskit ja luovat pohjan niin terapeuttiselle harjoittelulle kuivalla maalla kuin omatoimiselle harjoittelullekin.
* Kunnonpaikassa on käytössä AquaReha-välineistö! Katso lisää täältä!

Lantionpohjan fysioterapia
30 min / 54 €
45 min / 68 €
60 min / 78 €
* Lantionpohjan lihakset ovat tärkeät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta kaikenikäisille. Lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja lantion alueen hahmottaminen sekä rentoutus- ja aktivaatiokyky ovat tärkeitä jo monissa arkisissa toiminnoissa aina hyvän ryhdin ylläpitämisestä raskaiden taakkojen nostamiseen. Fysioterapeutti asiantuntijana voi tukea lantionpohjan lihasten tunnistamista ja ohjata harjoitteita – sanallisesti mielikuvien tai Neurotrac-laitteen avulla.

Neurotrac-laitehoito
60 min / 93 €
+ ensimmäisellä kerralla henkilökohtainen anturi 27€

PhysioTouch®
30 min / 51 €
40 min / 64 €
60 min / 93 €
* PhysioTouch®-hoito perustuu kudoksessa aikaansaatavaan alipainetilaan, joka aktivoi lymfajärjestelmän toimintaa ja parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa. PhysioTouch-hoito sopii kipuherkällekin ihmiselle, sillä hoidon tehoa voidaan säätää omien tuntemusten mukaan. Monipuolisella alipainemenetelmällä on mahdollista hoitaa leikkausten jälkeisiä turvotuksia, arpia ja fibroottista kudosta sekä käsitellä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja tehdä lihashuoltoa urheilijoille.
* PhysioTouch®-hoito sopii mm. turvotusten ja kivun hoitoon, arpien, fibroosien ja mustelmien hoitoon, tenniskyynärpään hoitoon, urheilufysioterapiaan, leikkausten ja traumojen jälkeiseen fysioterapiaan, niska-hartiavaivoihin ja selän alueen ongelmiin sekä neuraalikudoksen ja faskioiden käsittelyyn.

Kunnonpaikka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Terhi Kauppinen/palveluneuvoja
Terhi Kauppinen/palveluneuvoja
+358447889488
terhi.kauppinen@kunnonpaikka.com

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi