Hierontapalvelut

Kunnonpaikka
Alk. 31,00 € / 20 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-20, la 10-18
Sijainti kartalla

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen.

Lisätiedot palvelusta

Klassinen hieronta:

Hieronta 20 min / 31 €
Hieronta 50 min / 55 €
Hieronta 80 min / 72 €

Erikoishieronnat:

Muikkuhieronta 50 min / 59 €
* Muikkuhieronta on hemmotteleva lämpö- ja hierontayhdistelmähoito, jossa lämmitetty savi toimii lämpöä antavana elementtinä. Kukonkuori: Savi laitetaan selän päälle ja annetaan rentouttaa pyyhkeen alla. Ruodon hieronta: Savi vedetään jalkojen päälle ja peitetään pyyhkeellä. Hieronta aloitetaan selän alueelta, jonka jälkeen käsitellään koko ruoto niskasta lapoihin. Lopuksi savi siirretään hartioille. Pyrstö: Jalkojen, jalkaterien ja varpaiden hieronta.

Hot Stone -kiviterapia 60 min / 75 €
* Kiviterapian tavoitteena on rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti käyttäen apuna lämpimiä kiviä.

Lämpöhoito ja hieronta 20 min / 52 €
Lämpöhoito ja hieronta 50 min / 70 €
* Klassisessa hieronnassa käytetään lämmitettyä savea. Savihoito lieventää lihas- ja nivelkipuja, sillä on mieltä ja vartaloa virkistävä vaikutus.

Intialainen päähieronta 20 min / 35 €
* Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Hieronta aloitetaan aina niska-hartiaseudulta ja hoidon aikana käsitellään pään alue hellävaraisesti ja monipuolisesti. Hieronta toteutetaan istuen.

Lempeä lepohetki 30 min / 45 €
* Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Hieronta aloitetaan aina niska-hartiaseudulta ja hoidon aikana käsitellään pään alue hellävaraisesti ja monipuolisesti. Hieronta toteutetaan istuen.
* Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsihoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Kunnonpaikka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi