Hierontapalvelut

Kunnonpaikka
Alk. 29,00 € / 20 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-20, la 10-18

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen.

Lisätiedot palvelusta

Klassinen hieronta:

Hieronta 20 min / 29 €
Hieronta 50 min / 53 €
Hieronta 80 min / 70 €

Erikoishieronnat:

Muikkuhieronta 50 min / 57 €
* Muikkuhieronta on hemmotteleva lämpö- ja hierontayhdistelmähoito, jossa lämmitetty savi toimii lämpöä antavana elementtinä. Kukonkuori: Savi laitetaan selän päälle ja annetaan rentouttaa pyyhkeen alla. Ruodon hieronta: Savi vedetään jalkojen päälle ja peitetään pyyhkeellä. Hieronta aloitetaan selän alueelta, jonka jälkeen käsitellään koko ruoto niskasta lapoihin. Lopuksi savi siirretään hartioille. Pyrstö: Jalkojen, jalkaterien ja varpaiden hieronta.

Hot Stone -kiviterapia 60 min / 73 €
* Kiviterapian tavoitteena on rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti käyttäen apuna lämpimiä kiviä.

Lämpöhoito ja hieronta 20 min / 49 €
Lämpöhoito ja hieronta 50 min / 69 €
* Klassisessa hieronnassa käytetään lämmitettyä savea. Savihoito lieventää lihas- ja nivelkipuja, sillä on mieltä ja vartaloa virkistävä vaikutus.

Intialainen päähieronta 20 min / 29 €
* Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Hieronta aloitetaan aina niska-hartiaseudulta ja hoidon aikana käsitellään pään alue hellävaraisesti ja monipuolisesti. Hieronta toteutetaan istuen.

Rentouttava päähieronta 20 min / 29 €
* Rentouttava päähieronta koostuu decolteen, hartioiden etuosan, olkavarsien, pään ja kasvojen tehokkaista mutta hellävaraisista hierontaliikesarjoista. Hierontahoito auttaa stressiin sekä rentouttaa. Hieronta toteutetaan makuulla.

Lempeä lepohetki 30 min / 45 €
* Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Hieronta aloitetaan aina niska-hartiaseudulta ja hoidon aikana käsitellään pään alue hellävaraisesti ja monipuolisesti. Hieronta toteutetaan istuen.
* Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsihoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Kunnonpaikka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hierontapalvelut”