Toimintaterapiapalvelut

Kunnonpaikka
Alk. 78,00 € / 60 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla

Toimintaterapiasta hyötyvät ihmiset, joilla on sairaudesta, vammautumisesta tai elämäntilanteesta aiheutuvia vaikeuksia selvitä päivittäisistä toiminnoista. Tarjoamme toimintaterapiaa kaikenikäisille.

Lisätiedot palvelusta

Asiakkaan kanssa laaditaan arvioinnin pohjalta yksilölliset toimintaterapian tavoitteet ja toimintaterapiasuunnitelma. Suosittelemme toimintaterapiaa, jos sinä tai läheisesi kaipaatte apua päivittäisistä toimista selviämiseen. Valitsemme terapiamenetelmät yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti ja käytännön toimintaterapian ohella tarjoamme toimintakyvyn arviointia, neuvontaa, ohjausta, opetusta ja konsultaatiota.

Fysioklinikkaetu!

Kun Fysioklinikan hoitosarja jatkuu vähintään 5 hoitokertaa, voit käyttää koko sarjan ajan kylpyläämme ja kuntosalejamme veloituksetta. Esim. jos 10 kerran toimintaterapiahoitosarja ajoittuu 4 kk ajalle, saat käyttää em. palveluita koko tuon 4 kk ajan veloituksetta. Tutustu kampanjaan ja sen ehtoihin tarkemmin täällä.

Vaihtoehtoisesti voit valita sarjatarjouksemme, jossa saat 5 tai 10 kerran hoitosarjasta 10 % alennuksen normaaleista hinnoista.

Toimintaterapia
60 min / 78 €
Kotikäyntilisä +50% (kotikäyntejä voidaan tehdä 30 km:n etäisyydelle)

Kunnonpaikka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Terhi Kauppinen/palveluneuvoja
Terhi Kauppinen/palveluneuvoja
+358447889488
terhi.kauppinen@kunnonpaikka.com

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi