Jalkojenhoidot

Kunnonpaikka
62,00 € / 50 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-20, la 10-18
Sijainti kartalla

Jalkaterapeutin tekemä jalkojen kliininen perushoito antaa hyvän pohjan kotihoidolle.

Lisätiedot palvelusta

Alaraajojen ja jalkaterien tilanne olisi hyvä tarkastuttaa jalkaterapeutilla. Erityisryhmien, kuten diabeetikkojen ja reumaatikkojen, tulisi käydä säännöllisesti hoidossa useamman kerran vuodessa. Myös yksipuolinen alaraajoja kuormittava rasitus voi aiheuttaa lihaskireyttä, joka puolestaan voi vaikuttaa koko alaraajan linjaukseen, esimerkiksi nilkkanivelen toimintaan.

Jalkaterapeutti kertoo hoidon yhteydessä jalkojesi nykykunnon, kartoittaa iho- ja kynsimuutosten syntymekanismit ja hoitaa jalat kokonaisvaltaisesti. Hoidon yhteydessä saat ohjeita kotihoitoon sekä oikeanlaisten jalkineiden valintaan. Myös lihashuoltoon liittyvät asiat ja/tai yksilöllisten tukipohjallisten tai muiden apuvälineiden tarve kartoitetaan.

Jalkojen hoito 50 min / 62 €
* Jalkaterapeutin tekemä jalkojen perushoito, joka sisältää kynsien ja ihon kliinisen hoidon asiakkaan tarpeet huomioiden ja lopuksi sivelyrasvauksen.

Jalkaterapeutin ohjausaika 50 min / 62 €
* Jalkaterapeutin ohjausaika, jossa hoitoajan sisältö määräytyy asiakaslähtöisesti. Lisäksi erikseen voi pyytää kirjallisen koosteen lisämaksua vastaan (+35 €).

Kunnonpaikka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi