Omaishoidon sijaistaminen

Kotihoito Selina Oy
Alk. 45,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja

Omaishoitajat tekevät todella arvokasta työtä ja haluamme mahdollistaa omaishoitajille vapaan ja tuoda turvallisen ja luotettavan hoidon kotiin.

Lisätiedot palvelusta

Omaishoidolla tarkoitetaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön hoitamista omaisen tai muun läheisen henkilön avulla. Omaishoidon tuki on kokonaisuus, joka muodostuu hoidettavalle annettavista tarvittavista palveluista sekä hoitajalle annettavasta hoitopalkkiosta, vapaasta ja omaishoitoa tukevista palveluista. (STM). Omaishoito usein mielletään ikääntyneen hoitamiseksi, mutta hoidettavana voi olla esimerkiksi erityistä hoivaa ja tukea tarvitseva lapsi.

Omaishoidon tarve voi alkaa äkillisesti muun muassa sairauden tai vammautumisen seurauksena, mutta tarve voi lisääntyä myös vähitellen ajan kanssa. Omaishoitajuuteen liittyy usein elämänmuutos, joka vaikuttaa koko perheen arkeen. Olemme mielellämme tukena tässä elämänmuutoksessa ja mahdollistamme turvallisen hoidon kotiin, kun omaishoitaja haluaa pitää vapaata.

Kysy rohkeasti lisää, toivottavasti voimme olla arjessa apunasi!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi