Kotisairaanhoito

Kotihoito Selina Oy
Alk. 55,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su 8-21
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Pohjois-Savon hyvinvointialue)

Kotihoito Selina tarjoaa laadukasta, luotettavaa, ammattitaitoista sekä joustavaa kotisairaanhoitoa. Teemme asiakkaillemme hoito- ja palvelusuunnitelman yksilöllisesti, tarpeet huomioiden.

Lisätiedot palvelusta

Tarjoamme kotihoito- ja kotisairaanhoitopalveluja asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea ja apua kotona asumiseen, yksittäisistä tukipalveluista vaativimpiin palvelukokonaisuuksiin.
Meiltä voi tilata myös henkilöstövuokrausta, sekä lähihoitajan, että sairaanhoitajan työpanosta! Toimimme tällä hetkellä Nilsiän, Juankosken, Siilinjärven, Rautavaaran sekä Varpaisjärven alueilla. Liikumme tarvittaessa myös muualle Pohjois-Savon alueella!

Yrityksemme lähtökohtana on ammattitaitoinen palvelu, joka rakentuu yksilöllisesti ja ihmisarvoa kunnioittavasti. Toimimme joustavasti ja luotettavasti, asiakasta palvellen.

Kotisairaanhoidon palveluitamme ovat esimerkiksi verikokeiden otot, haavahoidot, ompeleiden ja hakasten poistot ja korvahuuhtelut. Yrityksemme tarjoaa lisäksi vaativaa lääkehoitoa (lääkeinjektiot, suonensisäinen lääkehoito).

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

  • ikäihmiset ja aikuiset
  • lapsiperheet
  • vammaiset
  • kotiutetut ja pitkäaikaissairaat
  • palveluseteliasiakkaat

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi