Alina Kuopio, keskusta

Alina Kuopio, keskusta
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Maaherrankatu 15, 70100 Kuopio
2286385-1

Alina Kuopio, keskusta tarjoaa kokonaisvaltaisia kotipalveluita kaikille kotona apua tarvitseville tarpeen mukaan räätälöitynä iästä riippumatta. Kotisairaanhoito- ja hoivapalvelumme kattaa mm. verinäytteenotot, haavahoidot ja peseytymisavun. Kauttamme on mahdollista saada myös ulkoiluseuraa, asiointiapua tai saattaja erilaisiin tapahtumiin.

Hoivan ja kotisairaanhoidon lisäksi Alinan palveluihin kuuluvat myös monipuoliset kotityöpalvelut, kuten mm. kotisiivoukset, erikoissiivoukset, ikkunanpesut ja ruoanlaittopalvelut. Hoivapalvelumme ja kotiapumme perustehtävänä on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Alinan toiminta perustuu omahoitajuuteen. Autamme asiakkaitamme pärjäämään arjessa ja elämään omanlaistaan elämää. Palveluita on saatavilla vauvasta vaariin, sillä palvelemme lapsiperheasiakkaitamme kotityöpalveluiden lisäksi myös lastenhoidollisissa tehtävissä.   Palvelemme asiakkaitamme kattavasti Kuopion alueella.

Helpota arkeasi Alinan avulla! Soita, laita tekstiviesti tai lähetä sähköposti, niin tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille luoksesi. Laadimme ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Tarjoamamme palvelut

Palveluksessanne

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
+358 44 3556403