Kotisairaanhoito

Alina Kertunhoiva Oy
Alk. 44,50 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su 7-21
Sijainti kartalla
Kotikäynnit

Tulemme auttamaan äkillisessä palvelutarpeessa tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu! Kotisairaanhoitajamme palvelevat sinua tai lähimmäistäsi kokonaisvaltaisesti siten, että arvokas arki toteutuu.

Lisätiedot palvelusta

Kotisairaanhoitaja apuna arjessa

Alinan kotisairaanhoitopalvelut ovat joustavia ja palvelu räätälöidään aina hoitavan lääkärin ohjeiden sekä sinun toiveidesi mukaan. Käytössämme on omahoitajajärjestelmä, jonka etuna on syvempi ymmärrys asiakastamme kohtaan. Hyvä hoivanlaatu vaatii parempaa ymmärrystä siitä, millainen kotisairaanhoidon tarve kullakin asiakkaallamme on. Myös pienet muutokset hoidon tarpeessa huomataan helpommin, kun hoitosuhde on läheinen. Tutut kohtaamiset parantavat myös elämänlaatua, kun vastassa on tuttu ja turvallinen kotisairaanhoitaja.

Miten kotisairaanhoitaja auttaa arjessa?

Kotisairaanhoitaja palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteena on kokonaisvaltainen palvelu, joka pystyy reagoimaan myös muuttuviin tilanteisiin. Kotisairaanhoitajan käynnillä otetaan yleensä verinäytteet ja tehdään erilaisia mittauksia. Lähete näytteenottoon voi tulla yksityisestä ja julkisesta lääkäripalvelusta, jolloin kotisairaanhoitajamme ottavat näytteen ja huolehtivat siitä, että asiat kulkevat sovitusti eteenpäin. Tuttua on myös haavahoidot eri muodoissaan, niin leikkausompeleiden poistot, kroonisten haavojen puhdistukset kuin esimerkiksi haavanhoidot kaatumisen jälkeen. Kotisairaanhoitaja osallistuu myös lääkehoitoon, tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lääkkeiden annostelua, reseptien uusimista tai lääkehoidon toteutuksen arviointia. Erilaisten hakemusten ja etuusasioiden hoitoon meiltä löytyy myös kokemusta. Lisäksi useimmista Alinoista on saatavilla parantumattomasti sairaan potilaan palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.

  • Alina-palvelut ovat palvelusetelipalveluita.
  • Alina-palvelut ovat laatusertifioituja.
  • Palvelua jo vuodesta 1993!
  • Alinat ovat myös rekisteröityneitä yksityisten terveydenhuollon tuottajia
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Alina Kertunhoiva Oy

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Näytä enemmän >

Palveluntarjoajalta lisäksi