Hoivapalvelu

Alina Kuopio, keskusta
Alk. 38,00 € / tunti

Hinnastoliite ›

ma-su 7-22
Kotikäynnit

Turvallista apua sitä tarvittaessa.

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa koulutettu omahoitaja.

Lisätiedot palvelusta

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin. Hoivapalvelumme tukevat monitahoisesti niin asiakkaidemme, heidän läheistensä ja omaishoitajien arjessa jaksamista.

Miten saan hoivapalvelut käyttöön itselleni tai läheiselleni?

Tulemme äkillisessä palvelutarpeessa saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!
Miten usein hoivapalvelumme käy?

Avun tarve vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, teemme ensimmäiseksi ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin pääsemme tutustumaan ja tarkastelemaan hoivapalvelujen tarpeen laajuutta. Hoivapalvelumme käy avustamassa tarpeen mukaan esimerkiksi muutamana kertana päivässä tai esimerkiksi säännöllisesti sovittuina päivinä. Olemme asiakkaan luona pienen hetken tai viivymme koko päivän.

Samoin kartoitamme hoivapalveluiin liittyvät hoitotarvikkeet ja apuvälineet. Kauttamme on saatavilla monenlaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi. Alina-yritysten kautta on mahdollista tilata mm. aikuisvaippoja ja vuoteensuojia. Kysy lisää omalta Alina-yrittäjältäsi!

Alina Kuopio, keskusta

Tutustu palveluntarjoajaan

PalveluksessanneToimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoivapalvelu”