Kotipalvelu

Alina Kuopio, keskusta
Alk. 38,00  / tunti

Hinnastoliite ›

ma-su 7-22
Alv 0 % Kotikäynnit

Sujuvampi arki Alinan avulla!

Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan. Kotityöpalvelujen tarkoituksena on tukea ja auttaa sinua tai läheistäsi sellaisissa arjen tilanteissa, joiden tekeminen on jostain syystä ongelmallista.

Lisätiedot palvelusta

Kotiapuamme voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Tällöin kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Tällöin kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Alina Kuopio, keskusta

Tutustu palveluntarjoajaan

Toimialueet

Kuopio:

Avainsanat

Muut palvelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotipalvelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *