Kotipalvelu

Alina Kuopio, keskusta
Alk. 38,00 € / tunti

Hinnastoliite ›

ma-su 7-22
Sijainti kartalla
Kotikäynnit

Sujuvampi arki Alinan avulla!

Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan. Kotityöpalvelujen tarkoituksena on tukea ja auttaa sinua tai läheistäsi sellaisissa arjen tilanteissa, joiden tekeminen on jostain syystä ongelmallista.

Lisätiedot palvelusta

Kotiapuamme voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Tällöin kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Tällöin kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Alina Kuopio, keskusta

Tutustu palveluntarjoajaan

PalveluksessanneToimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi