Parturit ja kampaamot Kuopio (1 kpl)

Alta löydät parturit-ja-kampaamotpalvelua tarjoavat yritykset Kuopion alueelta.Vertaile parturi-kampaamoja ja heidän tuottamiaan palveluja. Avaamalla palvelukortin saat lisätie...toa palveluntarjoajasta. Sopivan parturi-kampaajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan parturi-kampaamoon puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.

Tee uusi haku

Keitele, 2    
Kuopio, 1    
Pielavesi, 1    
Siilinjärvi, 1    
 • Alina hoivapalvelut sopivat kaikenikäisille kotona apua tarvitseville. Koulutettu hoitaja mittaa tarvittaessa verenpaineen kotikaynnillä.

  Alina Puijonlaakso

  Hoivapalvelu

  Kiekkotie 4, 70100 Kuopio

  0443555454

  www.alinahoivatiimi.fi/

  Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa koulutettu omahoitaja. Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona…

  Alk. 47,12 € / Tunti
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua parturit-ja-kampaamot alueelta Kuopio

Vertaile Kuopion parturit-ja-kampaamotpalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​parturit-ja-kampaamotpalvelut Kuopion alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaajan tehtäviin kuuluu palveluntarjoajan tarjonnasta riippuen esimerkiksi hiusten leikkaaminen, parranajo sekä hiusten ja parran hoito. Parturi-kampaajat tekevät myös hiusten värjäyksiä, kampauksia, permanentteja sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Parturi-kampaaja opastaa asiakasta hiusten ja hiustenpohjan hoidossa sekä opastaa kosmeettisten tuotteiden käytössä.

Hiuspohja saattaa iän myötä kaivata enemmän kosteutusta ja hiukset haurastuvat helposti. Parturi-kampaaja on juuri oikea ammattilainen hoitamaan asiakkaan hiusten ja hiuspohjan terveyttä. Parturi-kampaamopalvelut tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Ikäihmisille suunnatuissa parturi-kampaamopalveluissa erityistä huomiota kiinnitetään palveluiden saatavuuteen ja tilojen esteettömyyteen. Palveluja tarjotaan myös kotiin toimitettuna palveluna.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset parturi-kampaajat!

Parturi-kampaajan palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: <>Kuopio ja Lapinlahti.

Kuopiosta löytyy 1 kappaletta parturit-ja-kampaamotpalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
parturit-ja-kampaamot Kuopio