Alk. 47,12 € / Tunti

Hinnastoliite ›

Sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Kuopio, Siilinjärvi)

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa koulutettu omahoitaja.

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin. Hoivapalvelumme tukevat monitahoisesti niin asiakkaidemme, heidän läheistensä ja omaishoitajien arjessa jaksamista.

Lisätiedot palvelusta

Avun tarve vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, teemme ensimmäiseksi ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin pääsemme tutustumaan ja tarkastelemaan hoivapalvelujen tarpeen laajuutta. Hoivapalvelumme käy avustamassa tarpeen mukaan esimerkiksi muutamana kertana päivässä tai esimerkiksi säännöllisesti sovittuina päivinä. Olemme asiakkaan luona pienen hetken tai viivymme koko päivän.

Samoin kartoitamme hoivapalveluiin liittyvät hoitotarvikkeet ja apuvälineet. Kauttamme on saatavilla monenlaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi. Alinan kautta on mahdollista tilata mm. aikuisvaippoja ja vuoteensuojia. Kysy lisää!

Alina Puijonlaakso

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.