Fysioterapia

Live-säätiö
Alk. 47,00 € / 30 min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Fysioterapia tuo helpotusta erilaisiin särkyihin ja kiputiloihin, myös akuuteissa tilanteissa. Fysioterapia auttaa pysymään toimintakykyisenä iän karttuessa sekä tapaturman tai leikkauksen jälkeisessä arjessa. Teemme yhteistyötä myös Kelan kanssa ja tarjoamme Kela-kuntoutuksena vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja avoterapiaa. MYÖS KOTIKÄYNNIT!

Lisätiedot palvelusta

HUOM! Kotikäyntinä tehtävästä laillistetun fysioterapeutin suorittamasta fysioterapiasta vuonna 2024 60% kotitalousvähennys! Voit ostaa palvelun itsellesi tai läheisellesi, myös palvelutalossa asuva saa kotitalousvähennystä siellä tehtävästä fysioterapiasta!

Liven fysioterapiatilat ovat esteettömät, joten esimerkiksi pyörätuolilla pääsee liikkumaan sujuvasti. Käytössä on monipuolinen HUR-kuntosali, polkulaitteet ja seisomatelineet sekä kävelyvaljaat kevennettyyn kävelyharjoitteluun. Kipujen ja turvotusten hoitoon tarjoamme manuaalista fysioterapiaa, lymfaterapiaa, LPG-hoitoa sekä muita fysikaalisia hoitoja, kinesio-teippauksia sekä tukisukkia ja -hihoja. Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä tulevan asiakkaan hoidosta.

MDT-terapia
Niskan, selän ja nivelten kiputiloja ja toimintahäiriöitä tutkitaan ja hoidetaan MDT-menetelmällä. MDT -mekaaninen diagnostisointi ja terapia alkaa asiakkaan oirekuvan määrittelyllä ja fyysisellä tutkimuksella, missä tarkkaillaan oireiden käyttäytymistä suhteessa tiettyihin toistettuihin rangan ja nivelten liikkeisiin tai pitkäkestoisiin asentoihin. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma, jota hän tekee sekä terapeutin ohjauksessa, että itsenäisesti.

Tiedustele lisää ja varaa aika: p. 040 136 1543 tai jätä viesti iisalmi@inlive.fi niin olemme yhteydessä.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi