Psykoterapia Varkaus (3 kpl)

Alta löydät psykoterapiapalvelua tarjoavat yritykset Varkauden alueelta.Mielenterveyspalvelut ehkäisevät ja hoitavat mielenterveyden häiriöitä ja niiden mahdollisia seurauks...ia. Palvelut voivat sisältää esimerkiksi ohjausta, neuvontaa ja psykososiaalista tukea erilaisissa elämän (kriisi)tilanteissa.

Tee uusi haku

Iisalmi, 3    
Joroinen, 3    
Kaavi, 3    
Keitele, 3    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 4    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 3    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 3    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 3    
Vesanto, 3    
Vieremä, 4    
 • Hemmalaiset Oy

  Mielenterveys- ja päihdepalvelut - Etävastaanotto

  Sepänkatu 9, 2. krs, 70100 Kuopio

  +358 44 7522100

  www.hemmalaiset.fi/

  Mielenterveys- ja päihdepalvelu Etävastaanottotapaaminen internetin välityksellä. Tarvitset tapaamista varten vain tietokoneen/älypuhelimen/tabletin ja internetyhteyden. Käynnin pituus 45min, tarvittaessa voimme varata myös pidemmän ajan.

  Alk. 67,00 € / 45min
  Lisätiedot
 • Hemmalaiset Oy

  Mielenterveys- ja päihdepalvelut - Kotikäynti

  Sepänkatu 9, 70100 Kuopio

  +358 44 7522100

  www.hemmalaiset.fi/

  Mielenterveys- ja päihdepalvelut suoraan kotiisi! Kotikäynnillä Hemmalaisten työntekijä saapuu kotiisi tai yhdessä sovittuun tapaamispaikkaan hoitosuhdetapaamiselle. Ensimmäiselle kotikäynnille tulee yleensä 2 Hemman työntekijää (tällöin hinta…

  Alk. 74,00 € / 45min
  Lisätiedot
 • Puolueetonta keskusteluapua, silloin kun asiat tuntuvat kuormittavan liikaa. Jo muutama tapaaminen voi viedä sinua elämässäsi eteenpäin.

  Psykoterapiapalvelu Mielenpaja

  Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia etänä/Kuopiossa

  Vuorikatu 26, 4 krs., 70100 Kuopio

  0458058338

  mielenpaja.fi/

  Matalalla kynnyksellä apua ammattilaiselta mielenhyvinvointiin. Ajan varaaminen onnistuu ilman lähetettä. Etänä suoraan kotiisi. 

  90,00 € / 45min
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua psykoterapia alueelta Varkaus

Vertaile Varkauden psykoterapiapalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​psykoterapiapalvelut Varkauden alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Psykoterapia

Mielenterveyspalvelut pyrkivät ehkäisemään, lievittämään ja hoitamaan mielenterveyden häiriöitä ja niiden seurauksia. Mielenterveyspalvelut sisältävät ohjausta, neuvontaa sekä mielenterveyden häiriöiden tutkimukset, hoidon ja kuntoutuksen.

Mielenterveyspalveluiden tavoite on vahvistaa asiakkaan mielenterveyttä sekä vähentää mielenterveyteen kohdistuvia uhkia. Palveluita tuottavat kunnat, sairaanhoitopiirit, yksityiset palveluntuottajat sekä kolmannen sektorin toimijat.

Mielenterveyspalvelut voidaan toteuttaa vastaanottopalveluina, mutta myös kotikäynteinä ja etävastaanottona. Ensimmäisen ajan varaaminen mielenterveyspalveluihin ei sido asiakasta mihinkään. Ensimmäisellä tapaamisella voi keskittyä keskusteluun asiakkaan omista tarpeista ja miettiä yhdessä millaiset asiat auttaisivat asiakkaan tilanteessa parhaiten.

Asiakkaalle laaditaan yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukainen kuntoutus ja/tai hoitosuunnitelma. Kuntoutuksen ja/tai hoidon etenemistä arvioidaan säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja tavoitteet määritellään yhdessä. Arviointeihin voi osallistua tarvittaessa ja asiakkaan halutessa myös omaiset tai muu tukiverkosto.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset mielenterveyspalvelut!

Mielenterveyspalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.

Varkaudesta löytyy 3 kappaletta psykoterapiapalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.