Psykoterapia Kuopio (5 kpl)

Alta löydät psykoterapiapalvelua tarjoavat yritykset Kuopion alueelta.Mielenterveyspalvelut ehkäisevät ja hoitavat mielenterveyden häiriöitä ja niiden mahdollisia seurauksia.... Palvelut voivat sisältää esimerkiksi ohjausta, neuvontaa ja psykososiaalista tukea erilaisissa elämän (kriisi)tilanteissa.

Tee uusi haku

Iisalmi, 2    
Joroinen, 2    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 5    
Lapinlahti, 2    
Leppävirta, 2    
Pielavesi, 2    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 2    
Suonenjoki, 2    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 2    
Vesanto, 2    
Vieremä, 3    
 • Päihde- ja mielenterveyspalvelut Hoitosuhdetapaaminen Hemmalaisten toimistolla Kuopion keskustassa. Käynnin pituus 45min, tarvittaessa voimme varata myös pidemmän ajan. Tapaamiselle voi tulla myös yhdessä esim. puolison…

  Alk. 67,00 € / 45min
  Lisätiedot
 • Mielenterveys- ja päihdepalvelut suoraan kotiisi! Kotikäynnillä Hemmalaisten työntekijä saapuu kotiisi tai yhdessä sovittuun tapaamispaikkaan hoitosuhdetapaamiselle. Ensimmäiselle kotikäynnille tulee yleensä 2 Hemman työntekijää (tällöin hinta…

  Alk. 74,00 € / 45min
  Lisätiedot
 • Terapiapalvelut

  Psykoterapiapalvelut Erja Laine

  Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi , 71800 Siilinjärvi

  050 566 6269

  www.psykoterapeuttilaine.fi

  Tarjoan terapiapalveluita monissa erilaisissa elämäntilanteissa (esim. masennus, uupumus, ahdistus, vaikeudet ihmissuhteissa, opiskelussa tai työssä) sekä psyykkisissä häiriöissä ja sairauksissa.

  Alk. 75,00 € / 45 minuuttia
  Lisätiedot
 • Puolueetonta keskusteluapua, silloin kun asiat tuntuvat kuormittavan liikaa. Jo muutama tapaaminen voi viedä sinua elämässäsi eteenpäin.

  Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia

  Psykoterapiapalvelu Mielenpaja

  Vuorikatu 26, 4 krs., 70100 Kuopio

  0458058338

  mielenpaja.fi/

  Psykoterapia käynneillä keskustellaan aiheesta, jonka koet tärkeäksi. Keskustelu on tavoitteellista, mutta muutos ei synny hetkessä. Psykoterapia on prosessi. Voimavarojen löytyminen ja lisääntyminen tapahtuu yksilöllisesti,…

  90,00 € / 45min
  Layer 1
  Lisätiedot
 • Mielenterveys- ja päihdepalvelu Etävastaanottotapaaminen internetin välityksellä. Tarvitset tapaamista varten vain tietokoneen/älypuhelimen/tabletin ja internetyhteyden. Käynnin pituus 45min, tarvittaessa voimme varata myös pidemmän ajan.

  Alk. 67,00 € / 45min
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua psykoterapia alueelta Kuopio

Vertaile Kuopion psykoterapiapalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​psykoterapiapalvelut Kuopion alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Psykoterapia

Mielenterveyspalvelut pyrkivät ehkäisemään, lievittämään ja hoitamaan mielenterveyden häiriöitä ja niiden seurauksia. Mielenterveyspalvelut sisältävät ohjausta, neuvontaa sekä mielenterveyden häiriöiden tutkimukset, hoidon ja kuntoutuksen.

Mielenterveyspalveluiden tavoite on vahvistaa asiakkaan mielenterveyttä sekä vähentää mielenterveyteen kohdistuvia uhkia. Palveluita tuottavat kunnat, sairaanhoitopiirit, yksityiset palveluntuottajat sekä kolmannen sektorin toimijat.

Mielenterveyspalvelut voidaan toteuttaa vastaanottopalveluina, mutta myös kotikäynteinä ja etävastaanottona. Ensimmäisen ajan varaaminen mielenterveyspalveluihin ei sido asiakasta mihinkään. Ensimmäisellä tapaamisella voi keskittyä keskusteluun asiakkaan omista tarpeista ja miettiä yhdessä millaiset asiat auttaisivat asiakkaan tilanteessa parhaiten.

Asiakkaalle laaditaan yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukainen kuntoutus ja/tai hoitosuunnitelma. Kuntoutuksen ja/tai hoidon etenemistä arvioidaan säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja tavoitteet määritellään yhdessä. Arviointeihin voi osallistua tarvittaessa ja asiakkaan halutessa myös omaiset tai muu tukiverkosto.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset mielenterveyspalvelut!

Mielenterveyspalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.

Kuopiosta löytyy 5 kappaletta psykoterapiapalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.