Fysioterapiaa kotikäynteinä

Kuopion Kotifysio
Alk. 69,01 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys
Fysioterapiaa kotikäynteinä Kuopiossa ja sen lähialueilla

Lisätiedot palvelusta

  • Olen erikoistunut asiakkaiden kotona tai palvelutaloissa tehtävään kuntouttavaan fysioterapiaan ja kouluttanut itseäni tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoitamista ajatellen.
  • 01.01.2024 voimaan tulleen Sote-valvontalain myötä kotikäynteinä tekemästäni fysioterapiasta saa kotitalousvähennyksen!

Käytössäni on tavoitteen asettamisen ja tavoitteen saavuttamisen arvioinnin menetelmä. Arvioin lähtötason ja asetamme yhdessä tavoitetason ja lähdemme sitä kohti etenemään suunnitelmallisesti.

Ota yhteyttä ja varataan aika!

Hoidettavia diagnooseja: kaularanka-yläraajan oireyhtymä, niskahartiajännitys-päänsärky, jäätyneen olkapään oireyhtymä, lonkka- ja polvinivelen vaihdosleikkauksen jälkeinen fysioterapia, lanneranka-alaraaja oireyhtymä, ahtaan olkapään oireyhtymä, tennis- ja golf-kyynärpään fysioterapiat ja näiden teippaukset, traumaperäiset ongelmat, toimintakyvyn harjoittaminen.

Kuopion Kotifysio

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.