Oppiminen

Oppiminen pitää mielen virkeänä ja edistää arjessa pärjäämistä. Tarjoomosta löydät palveluntarjoajat, jotka antavat neuvoja ja ohjausta asiakkaiden arkeen monipuolisista aiheista. Myös palveluntarjoajiemme erilaiset luennot ja kurssit yhteisöjen tarpeisiin voit tilata Tarjoomon kautta.

Tarkenna hakua

Tulosta listaus
 
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Oppiminen

Ikäihmisten oppimista voidaan tukea tarjoamalla uusia ja vanhoja sekä helppoja ja haastavampia harjoitteita. Oppimistilanteista karsitaan turhat suorituspaineet. Oppimista helpottaa, kun erilaiset harjoitteet tehdään konkreettisesti tai kytketään mielikuviin. Uuden oppiminenhidastuu ikääntyessä ja uusien asioiden tekeminen vaatii paljon toistoa vakiintuakseen asiakkaalle. Onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä myös ikääntyessä.

Oppimisolosuhteet olisi tehtävä mahdollisimman häiriöttömiksi, puheen tulisi olla selkeää ja mahdollisten näyttöjen olisi olla selkeitä. Oppimista tukevia aistikanavia ovat näköaisti, kuuloaisti ja tuntoaisti.

Uuden oppiminen virkistää mieltä ja edistää ikäihmisten arjessa pärjäämistä. Erilaiset harrastukset, ryhmät tai kurssit tuovat sosiaalisia kontakteja, jotka lisäävät arjen mielekkyyttä.

Palveluntarjoajat antavat neuvoja ja ohjausta asiakkaiden arkeen monipuolisista aiheista. Lisäksi palveluntarjoajilta löytyy luentoja ja kursseja yhteisöjen tarpeisiin.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset oppimisen palvelut!

Oppimisen palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.