Hyvinvointi

Hyvinvointipalvelut tukevat asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ne tuottavat käyttäjilleen mielihyvää, lisäävät jaksamista ja kohentavat terveyttä terveyspalveluiden ohessa. Tällaisia palveluita ovat mm. hieronta, kosmetologipalvelut, kuntosalit, parturikampaamot, päivätoimintapalvelut. Nämä palvelut voivat olla kiinteässä toimipisteessä kodin ulkopuolella tarjottavia tai kotiin tuotavia palveluita. Asiakas voi tilata haluamansa palvelut palveluntarjoajalta suoraan tai pyytää henkilökohtaista tarvekartoitusta, jonka perusteella asiakkaalle tehdään palvelutarjous hänen tilanteensa perusteella. Kokonaisvaltainen hyvinvointi lisää jaksamista ja terveyspalveluiden ohessa kohentaa terveyttä. Palvelun sisältö, suorittaminen ja palvelusta aiheutuvat kustannukset (sisältäen palvelun järjestämiseen vaadittava laitteisto tai välineistö) on ilmoitettava selkeästi asiakkaalle etukäteen.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 80

Hyvinvointi

Hyvinvointiin liittyy laajasti elämän eri osa-alueita. Ikäihmisten hyvinvointia ylläpitävät ja edistävät mm. mielekäs tekeminen, sosiaaliset suhteet, osallisuus lähiyhteisöjen ja yhteiskunnan toimintaan sekä mahdollisuus vaikuttaa omaa elämäänsä koskeviin päätöksiin.

Hyvinvoinnin tukena voi olla esimerkiksi ystäväpalvelut, päivätoiminta, kampaajalla käynti, kosmetologikäynnit sekä kehoa ja mieltä virkistäen kuntosalikäynnit ja hieronta. Näitä palveluita on tarjolla toimipistepalveluina sekä kodin ulkopuolella ja kotiin tuotavina palveluina. Asiakas pystyy tilaamaan palveluita suoraan palveluntarjoajalta tai pyytää yksilöllistä ja henkilökohtaista tarvekartoitusta, jonka perusteella palveluntarjoaja voi tehdä palvelutarjouksen asiakkaan tilanteeseen perustuen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset hyvinvoinnin palvelut!

Hyvinvointia tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.