Päivätoiminta

Päivätoiminnan tavoitteena on luoda ikäihmisille mahdollisuuksia sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja mielekkäisiin virikkeisiin. Päivätoiminnan palveluntarjoaja on velvollinen huolehtimaan tilojen esteettömyydestä, jotka täyttävät Valviran ja AVIn tilavaatimukset (toiminnalle asetetut yleiset ja erityiset vaatimukset). Palvelun sisältö ja hinnoittelu tulee ilmoittaa asiakkaalle etukäteen selkeästi.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään kaikki 4 tulosta

Päivätoiminta

Päivätoimintaa tarjotaan kotona asuville ikäihmisille, kun he tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai kaipaavat seuraa arkeen. Päivätoiminta toimii myös tukena ikäihmisten omaishoitajalle jaksamiseen ja virkistäytymiseen. Asiakkaan ja hänen omaisten kanssa sovitaan milloin asiakas osallistuu päivätoimintaan. Ensimmäinen käynti on tutustumiskäynti, jolloin osallistumispäivästä voidaan sopia. Jokaiselle asiakkaalle varmistetaan sopiva ryhmä ja ajankohta. Osa käy päivätoiminnassa kerran viikossa ja toiset taas useamman kerran viikossa. Käyntipäivä on yleensä viikoittain sama, mutta päiviä voidaan vaihtaa ja lisätä asiakkaan tarpeen mukaan.

Päivätoiminnassa ohjelma rakennetaan ryhmän toiveiden, toimintakyvyn ja tarpeiden mukaisesti. Päivätoiminnassa keskitytään fyysisen toimintakyvyn ylläpitämiseen, sosiaaliseen yhdessäoloon ja ikäihmisille suunnattuihin älyllisiin haasteisiin. Päivätoiminnassa ruoka- ja kahvihetket tekemisen lomassa virkistävät ja lepohetketkin on otettu huomioon.

Hyvinvointia ja mielenvirkeyttä päivätoiminnassa tuovat ulkoilu, kädentaitojen ylläpitäminen, musiikkihetket ja seurustelu tuttujen ihmisten kanssa. Ympäristö on ikäihmisille turvallinen.

Tarjoomosta löydät ikäystävällistä, yksilöllistä, luotettavaa, ammattitaitoista ja tarpeenmukaista päivätoimintaa!

Päivätoimintaa tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.