Kosmetologi

Vertaile kosmetologipalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan kosmetologin löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan kosmetologiin puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään. Tarjoomossa ilmoittavien kosmetologien taustat on tarkistettu.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Kuopio, 2    
Siilinjärvi, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Kosmetologi

Kosmetologin työhön kuuluu eri ikäisten asiakkaiden palvelu ja ohjaus. Kosmetologi suunnittelee käynnit aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitokokonaisuuksien suunnitteluun kuuluu ihonhoitomenetelmien, raaka-aineiden ja tuotteiden tuntemus.

Kosmetologi on ihonhoidon ohjauksen, rentouttavan hieronnan sekä hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluiden ammattilainen. Kosmetologi tunnistaa henkilökohtaisen ihonhoidon tarpeen, sekä analysoi ja hoitaa. Työn tarkoituksen on ylläpitää ja edistää ihon ja kehon terveyttä. Kosmetologisia perushoitoja ovat mm. ihonpuhdistus, käsihoidot, jalkahoidot, ehostus, vartalohoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys turvallisesti. Kosmetologi voi myös esitellä ihonhoitotuotteita, jotka edistävät asiakkaan ihon hyvinvointia. Palveluntarjoaja ohjaa asiakasta myös tarvittaessa omahoitoon tai tarpeellisiin jatkopalveluihin.

Kosmetologin työssä on tärkeää huolehtia aseptiikasta ja työvälineet on puhdistettava ja desinfioitava asiakkaiden välillä. Tietyissä toimenpiteissä kosmetologi suojaa myös itseään mm. käyttämällä suusuojaa.

Palveluntarjoajilla on toimipistepalvelua, kotiin sekä hoivakotiin toimitettavia palveluita. Osa hoidoista on mahdollista toteuttaa myös pyörätuolissa. Toimipistepalvelua tarjoaville kosmetologeille on esteetön pääsy toimipisteeseen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kosmetologit!

Kosmetologin palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.