Parturit ja kampaamot

Vertaile parturi-kampaamoja ja heidän tuottamiaan palveluja. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan parturi-kampaajan löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan parturi-kampaamoon puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö ”tee tilaus” -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Keitele, 2    
Kuopio, 1    
Pielavesi, 1    
Siilinjärvi, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 3 tulosta

Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaajan tehtäviin kuuluu palveluntarjoajan tarjonnasta riippuen esimerkiksi hiusten leikkaaminen, parranajo sekä hiusten ja parran hoito. Parturi-kampaajat tekevät myös hiusten värjäyksiä, kampauksia, permanentteja sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Parturi-kampaaja opastaa asiakasta hiusten ja hiustenpohjan hoidossa sekä opastaa kosmeettisten tuotteiden käytössä.

Hiuspohja saattaa iän myötä kaivata enemmän kosteutusta ja hiukset haurastuvat helposti. Parturi-kampaaja on juuri oikea ammattilainen hoitamaan asiakkaan hiusten ja hiuspohjan terveyttä. Parturi-kampaamopalvelut tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Ikäihmisille suunnatuissa parturi-kampaamopalveluissa erityistä huomiota kiinnitetään palveluiden saatavuuteen ja tilojen esteettömyyteen. Palveluja tarjotaan myös kotiin toimitettuna palveluna.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset parturi-kampaajat!

Parturi-kampaajan palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: <>Kuopio ja Lapinlahti.