Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaajat ovat hiusalan koulutettuja ammattilaisia ja osaavia asiakaspalvelijoita, jotka työssään edistävät asiakkaiden hyvinvointia kampaamopalveluiden avulla. Ikäihmisille suunnatuissa parturikampaamopalveluissa kiinnitetään huomiota erityisesti palveluiden saavutettavuuteen ja tilojen esteettömyyteen. Parturikampaaja voi tarjota palveluitaan myös kotikäyntinä. Palveluntarjoaja suunnittelee palvelunsa hyödyntäen tuntemustaan erilaisista hiustenhoitomenetelmistä ja ohjaa asiakasta myös tarvittaessa tuotteiden valinnassa.Tulosta listaus
Kuopio, 5    
Lapinlahti, 1    
Siilinjärvi, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 6 tulosta

Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaajan tehtäviin kuuluu palveluntarjoajan tarjonnasta riippuen esimerkiksi hiusten leikkaaminen, parranajo sekä hiusten ja parran hoito. Parturi-kampaajat tekevät myös hiusten värjäyksiä, kampauksia, permanentteja sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä. Parturi-kampaaja opastaa asiakasta hiusten ja hiustenpohjan hoidossa sekä opastaa kosmeettisten tuotteiden käytössä.

Hiuspohja saattaa iän myötä kaivata enemmän kosteutusta ja hiukset haurastuvat helposti. Parturi-kampaaja on juuri oikea ammattilainen hoitamaan asiakkaan hiusten ja hiuspohjan terveyttä. Parturi-kampaamopalvelut tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Ikäihmisille suunnatuissa parturi-kampaamopalveluissa erityistä huomiota kiinnitetään palveluiden saatavuuteen ja tilojen esteettömyyteen. Palveluja tarjotaan myös kotiin toimitettuna palveluna.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset parturi-kampaajat!

Parturi-kampaajan palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: <>Kuopio ja Lapinlahti.