Ateriat kotiin

Ateriat kotiin tuotuna helpottavat arkea ja kotona pärjäämistä. Kotiin toimitettavat ateriapalvelut ovat ennalta tilattavia lounas- tai muita ruokia, jotka toimitetaan kotiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aterian voi tilata niin usealle viikonpäivälle kuin asiakas haluaa. Aterioissa huomioidaan asiakkaan erityisruokavaliot ja allergioista johtuvat ruoka-ainerajoitteet. Ateria täytyy voida tilata myös rakenteeltaan pehmeänä/sosemaisena asiakkaan tarpeiden mukaan. Aterioihin merkitään selkeästi ruoan nimi, säilytysohje, viimeinen käyttöpäivä ja allergisoivat aineosat, sekä ruoan oikeaoppiset kuumennus- ja säilytysohjeet.Tulosta listaus
Iisalmi, 1    
Kuopio, 4    
Lapinlahti, 1    
Siilinjärvi, 1    
Varkaus, 2    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 15

Ateriat kotiin

Kotiin toimitettavat ateriapalvelut tukevat kotona asumista. Kotiin toimitettavat ateriat ovat ennakkoon tilattavia lounas- tai muita ruokia. Ne toimitetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Aterioissa otetaan huomioon asiakkaan allergiat, ruoka-ainerajoitteet ja erityisruokavaliot. Lisäksi ateriat voi tilata koostumukseltaan pehmeänä tai sosemaisena mikäli tarvetta.

Ateriat kotiin voi tilata niin usealle viikonpäivälle kuin haluaa ja toimituspäivät ovat selkeästi ilmoitettu. Aterioihin on selkeästi merkitty ruoan nimi, säilytysohjeet, viimeinen käyttöpäivä, ainesosat sekä oikeaoppiset säilytys- ja kuumennusohjeet.

Aterioissa on kiinnitetty huomiota ravitsemukseen ja riittävään energian saantiin sekä totta kai ruoan maistuvuuteen. Aterioiden valmistajilla on monipuoliset ja vaihtuvat ruokalistat. Palveluntarjoajasta riippuen ateriat voidaan kuljettaa lämpimänä tai kylmänä.

Ikääntyessä ravitsemus on tärkeässä asemassa. Ruoka ei välttämättä maistu samalla tavalla kuin ennen. Aterioiden kotiin toimituksella voidaan varmistaa, että ruoka on ravitsevaa, maistuvaa ja tukee asiakkaan kotona pärjäämistä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat aterioiden kotiin toimitukselle!

Aterioita kotiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.