Turvalaitteiden asennus

Asiakkaalle voidaan tarjota yksilöllisten tarpeiden mukaan myös täydentäviä lisälaitteita turvallisuuden edistämiseksi. Tällaisia voivat olla muun muassa turvalaitteet (palo- tai häkävaroitin, liesivahti, ovivahti jne.), jotka hälyttävät vaaratilanteesta suoraan turvapalvelun hälytyskeskukseen tai muuhun sovittuun paikkaan. Asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen sopimus, jossa määritellään ja hinnoitellaan selkeästi turvalaitteet ja niihin liittyvät palvelut, kuten asennus, käytön opastus, hälytyskeskuksen toiminta jne. Kaikkien turvalaitteiden tulee täyttää ko. laitteille palveluun maahantuontihetkellä asetetut vaatimukset, jotka todistaa virallinen CE -merkintä.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 2    
Lapinlahti, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 2 tulosta

Turvalaitteiden asennus

Ikäihmisten tapaturmavaaraa voidaan pienentää yleistä terveyttä ja toimintakykyä ylläpitämällä ja pienetkin turvallisuutta lisäävät muutokset kodissa voivat ehkäistä tapaturmia merkittävästi. Kuitenkin niin ikäihmisen kuin hänen läheistensäkin mielenrauhan vuoksi voi olla tarpeellista hankkia arkeen myös erilaisia turvapalveluita.

Turvapalvelut voivat olla erilasia hälytyslaitteita, jotka ilmoittavat avun tarpeesta joko automaattisesti tai asiakkaan omasta hälytyksen käynnistämänä. Turvapalvelulaitteet voivat olla myös kodin tekniikan valvontaan liittyviä tai yleiseen turvallisuuteen vaikuttavia laitteita. Erilaisia turvalaitteita voivat olla esimerkiksi palo- tai häkävaroitin, liesivahti ja ovivahti. Turvalaitteetvoivat hälyttää vaaratilanteessa suoraan turvapalvelun hätäkeskukseen tai muuhun sovittuun paikkaan.

Asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen sopimus. Sopimuksessa määritellään ja hinnoitellaan selkeästi turvalaitteet ja niihin liittyvät palvelut, kuten asennus, käytön opastus sekä hälytyskeskuksen toiminta. Palveluntarjoajan tulee ilmoittaa asiakkaalle etukäteen selkeästi myös palvelun tuottamiseen vaadittava välineistö ja laitteisto hinnastoineen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset turvalaitteiden myyntiin ja asennukseen liittyvät palvelut!

Turvalaitteiden myyntiä ja asennusta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Lapinlahti, Iisalmi ja Kiuruvesi.