Psykoterapia

Mielenterveyspalvelut ehkäisevät ja hoitavat mielenterveyden häiriöitä ja niiden mahdollisia seurauksia. Palvelut voivat sisältää esimerkiksi ohjausta, neuvontaa ja psykososiaalista tukea erilaisissa elämän (kriisi)tilanteissa.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 3    
Joroinen, 3    
Kaavi, 3    
Keitele, 3    
Kiuruvesi, 3    
Kuopio, 4    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 3    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 3    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 3    
Vesanto, 3    
Vieremä, 4    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 4 tulosta

Psykoterapia

Mielenterveyspalvelut pyrkivät ehkäisemään, lievittämään ja hoitamaan mielenterveyden häiriöitä ja niiden seurauksia. Mielenterveyspalvelut sisältävät ohjausta, neuvontaa sekä mielenterveyden häiriöiden tutkimukset, hoidon ja kuntoutuksen.

Mielenterveyspalveluiden tavoite on vahvistaa asiakkaan mielenterveyttä sekä vähentää mielenterveyteen kohdistuvia uhkia. Palveluita tuottavat kunnat, sairaanhoitopiirit, yksityiset palveluntuottajat sekä kolmannen sektorin toimijat.

Mielenterveyspalvelut voidaan toteuttaa vastaanottopalveluina, mutta myös kotikäynteinä ja etävastaanottona. Ensimmäisen ajan varaaminen mielenterveyspalveluihin ei sido asiakasta mihinkään. Ensimmäisellä tapaamisella voi keskittyä keskusteluun asiakkaan omista tarpeista ja miettiä yhdessä millaiset asiat auttaisivat asiakkaan tilanteessa parhaiten.

Asiakkaalle laaditaan yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukainen kuntoutus ja/tai hoitosuunnitelma. Kuntoutuksen ja/tai hoidon etenemistä arvioidaan säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja tavoitteet määritellään yhdessä. Arviointeihin voi osallistua tarvittaessa ja asiakkaan halutessa myös omaiset tai muu tukiverkosto.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset mielenterveyspalvelut!

Mielenterveyspalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.