Wallaton Oy

Wallaton Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi
2804290-7

Tapamme toimia

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset ja parhaan asiakaskokemuksen. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi ja omaisesi kotiin. Mikäli tarvitset kotiisi terveydenhuollon ammattilaista hoitajaa tai lääkäriä, tulemme avuksi. Mikäli tarvitset apua arjen askareissa ruuan laitosta kodin siistimiseen, olemme sillinkin apuna. Tarjoamme myös arkea helpottavia ja turvaa tuovia apuvälineitä ja ratkaisuja. Huolehdimme sinun tai läheisesi tarpeista ja asioista kokonaisvaltaisesti. Olemme tiimi omaisten ja läheisten kanssa, jotta paras mahdollinen kotihoito toteutuu. Ammattilaisten hoitoketju on meillä saumaton.

Koska alueellasi sinua palvelevat samoina pysyvät hoitajat, pystyvät he ennakoiden puuttumaan ja havainnoimaan muutokset asiakkaansa voinnissa ja oikea-aikaisesti tarjoamaan apua. Esimerkiksi muistisairauden alkuvaiheen hoidossa, sanoitamme keskustelua muistisairaan ja hänen omaistensa välillä, jotta yhteys säilyy sairauden tuomista muutoksista huolimatta. Annamme omaisille tukea ja välineitä ymmärtää ja hyväksyä ikääntyneen tilanne.

Hoitotyöskentelymme on avointa ja läpinäkyvää.

Kenelle?

Palvelumme sopivat kaikille, jotka kokevat turvattomuutta, yksinäisyyttä ja avuntarvetta – iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit tilata palveluita joko itsellesi tai lähimmäisellesi.

Tarjoamamme palvelut