Attendo Pihlajaharju

Attendo Oy
Alk. 0,00 €

Hinnoittelun lisätiedot ›

24/7
Sijainti kartalla
Palvelusetelituottaja (Ylä-savon sote)

Attendo Pihlajaharju on kodikas hoivakoti Iisalmessa, Torpparintien rauhallisella omakotitaloalueella. 60-paikkainen hoivakotimme tarjoaa tehostettua palveluasumispalvelua ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea ympäri vuorokauden.

Lisätiedot palvelusta

Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden tukena. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja, jonka kanssa laaditaan yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma, jonka toteutumista arvioidaan säännöllisesti. Pihlajaharjussa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asuntoa ja ryhmäkodin asukkaille yhteinen oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla on oma 21 m2 kokoinen huone. Meille on mahdollista muuttaa myös pariskuntana.

Järjestämme runsaasti mukavaa ja mielekästä ohjelma asukkaiden toiveiden mukaan. Meillä ulkoillaan, jumpataan, muistellaan, nautitaan musiikista ja peleistä. Järjestämme myös vuodenaikoihin liittyviä juhlia ja juhliin kutsumme usein läheiset mukaan. Myös yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Pihlajaharjussa tarjoillaan oman keittiön maukasta ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi